2777
2789

شبتون بخیر خانوما، وای که از عصر دارم آب میشم از خجالت، دوست مامانم یه بچه سه ساله داره آورد خونه مامانم که بره خرید کنه، وقتی برگشت بچش قبول نمیکرد باهاش بره خونه مامانمم گفت حالا ولش کن بمونه امشب (تعارف زد) زنه هم فوری گفت خب باشه اگه اذیتتون نمیکنه من الان میرم پتو و لباس براش میارم😑😑😑الان ادامش رو میگم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

هیچی رفت بیاره، نگو در ورودی حیاط رو کامل نزده بود به هم منم  داشتم به مامانم میگفتم آخه این چه کاریه کی بچشو ول میکنه شب خونه کسی تعارف بهش نیومده مامانمم تایید میکرد و گفت آره من فقط سر تعارف گفتم و پوست کلفت شدم از رفتاراش و... یهو سر برگردوندیم دیدیم بی سروصدا بدون در زدن اومده تو خونه پشت سرمون وایساده😨 وای ینی آب شدم از خجالت همش دارم خودخوری میکنم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

جون خودت بری چی همی اول کامل نمیگی؟؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی به روی خودش نیاورد، فقط دیگه بچش رو شب نداشت بخوابه آخر شب بردش

جون خودت بری چی همی اول کامل نمیگی؟؟

گفتم که

هیچی رفت بیاره، نگو در ورودی حیاط رو کامل نزده بود به هم منم داشتم به مامانم میگفتم آخه این چه کاری ...

چیکار کرد؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

هیچی به رو خودش نیاورد فقط بچه رو برد آخر شب

گفتم که

ها دیدم 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید میخواسته یک شب جمعه رویایی با شوهرش داشته باشه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ولی به روی خودش نیاورد، فقط دیگه بچش رو شب نداشت بخوابه آخر شب بردش

کامنتم پاک کردم  چون بی ربط با تاپیکت بود دوست مامانت از اون زنایی که فقط زاییدن بلده یعنی چی بچه سه ساله بذاره خونه شما ک‌چی بشه اینقدر بدم‌میاد والا ما بچمون دو برابر سنش بیشتر خونه مادرمونم نمیذاریم 

کاراون که صدرصداشتباهه!امامعنی تعارفو اصلا نمیفهمم کاری که یک درصد دلم راضی نیست و اصلا تعارف نمیکنم ...

دیگه من به مامان پنجاه سالم که با یه سبک دیگه ای بزرگ شده تو جامعه سنتی ایران نمیتونم بگم تعارف کردنو بزار کنار

ولی انقد از سر شب دارم خجالت میکشم خوابم نمیره