2777
2789
عنوان

بیاین بگین جواب مامان جاری چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم یک سرهمی خیلی گرون نه متوسط بخر ببر اگه واقعا باهم صمیمی هستین اگر نه اصلا چون دوستی اونم ...

صمیمی نیستیم ولی رودروایسی داریم ارتباط و برخوردامون زیاده.چی بخرم بنظرت؟یاپول در چه حد کافیه بدم؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

حالا بنده ی خدا یه حرفی زده مثلا میخواد یه حرفی با شما داشته باشه اینو گفته 

چرا برای هر چیزی سریع گارد میگیرید حالا شما نذار بچه دار بشی مگه چیزی از اون کم میشه یا زیاد میشه 

مادر شدن بزرگترین نعمتی هست که خدا به یک زن میتونه بده 

من بچه دار نمیشم همسایه خالم هر سال مجلس دارن اقوام دورمونم میشن یبار رفتم مجلسشون دختر همون خانواده ...

وای عزیزم چقدر ناراحت شدم این حس خودم درک کردم 😔 ممنونم عزیزم واقعا راهکار خوبی گفتی

به نظر من با توجه به وسع مالیت و هزینه ای که میخوای بکنی اسباب بازی بگیر

وسعم میریه ولی میخام چیز نرمالی باشه درحد همسایه.نمیدونم چقدر باید بدم 

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

استاتر عزیز من سنی ازم گذشته از من بشنو مادر جاری چیز بدی نگفته که الان بخوای با یه جمله دلس رو بشکی یا روابط خونواده رو بهم بریزی حرص نخور خیلی ها اخلاقشونه این مدلی میخوان صمیمی تر بشن به نظر من حرف دوستی که گفتن بگو آن شاءالله رو گوش بده و همین رو بگو اگه دیدی خیلی پیگیره میتونی بگی هز موقع ببینیم موقعیتش رو داریم حتما اقدام میکنیم   

حالا بنده ی خدا یه حرفی زده مثلا میخواد یه حرفی با شما داشته باشه اینو گفته چرا برای هر چیزی سریع گا ...

نه عزیزم بحث این حرفا نیست تو حرف زدنش کلی نفرت هست من قشنگ حس کردم میخواد بگه چرا دختر من باید پشت کله هم بچه بیاره تو عوضی راحت داری خوش میگذرونیم قشنگ من از نگاهش میخونم حرفارو

استاتر عزیز من سنی ازم گذشته از من بشنو مادر جاری چیز بدی نگفته که الان بخوای با یه جمله دلس رو بشکی ...

واقعا ممنونم عزیزم تاحالا همین کار کردم اصلا جواب ندادم ولی دیگه نمیتونم

اسی با توجه به اینکه موضوعت بچه هس،بااجازه منم یه سوال بپریمدوستان و اسی،ما همسایه جدیدمون بچه دار ش ...

یه باکس کوچیک گل ببر و یه سکه پارسیان در حد ۲۰۰یا ۳۰۰بذار روی گل و ببر