2777
2789
عنوان

بیاین بگین جواب مامان جاری چی بدم

714 بازدید | 36 پست

بچه ها من خیلی دیر به دیر تو بعضی مهمونی ها مامان جاری مو میبینم که غریبه هم هست یعنی فامیل نیست ولی هربار تازگی ها گیر میده به من چرا بچه دار نشدید یا مثلا هی میگه انشالله بچه دار بشین فلان بهمان اینا من متوجه شدم که چون دخترش پشت سرهم بچه آورده اذیت شده و خانواده شوهرم بهش پیله میکردن که بچه بیار انگار مادرش عقده‌ای شده هی میخواد منو اذیت کنه 

من تازه یک سال هفت ماهه عروسی کردم وشوهرمن تاالانه نمی‌خواسته حالا من قراره ایشونو باز ببینم به نظرتون باید چکارکنم چطوره اصلا مهمونی نرم تو برخورد خیلی محترمانه چی بهش بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه دیگه تا میتونی اصلا نشین پیشش خودتو مشغول نشون بده اگه حرفی زد بگو ما فعلا تصمیم به بچه دارشدن نداریم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بگو حالا حالاها نمیخوام دیدی طفلی (اسم جاریت ) چقد شکسته شده .؟ منم چون حوصله ندارم میدونم‌شکسته میشم بعدشم‌من اصلا شوهرم ب حرف خانوادش نیست ک بخاطر حرف اونا بخواد بیاره .میگه ب اونا مربوط نیست

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

اسی با توجه به اینکه موضوعت بچه هس،بااجازه منم یه سوال بپریم

دوستان و اسی،ما همسایه جدیدمون بچه دار شده،نتونستم برم.الان ۵ماهشه،زشته نرم باید برم.بنظرتون کادو چی بدم؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اسی با توجه به اینکه موضوعت بچه هس،بااجازه منم یه سوال بپریمدوستان و اسی،ما همسایه جدیدمون بچه دار ش ...

ببین عزیزم یک سرهمی خیلی گرون نه متوسط بخر ببر اگه واقعا باهم صمیمی هستین اگر نه اصلا چون دوستی اونم با همسایه اگه خیلی کار بهم ندارین جالب نیست 

من بچه دار نمیشم همسایه خالم هر سال مجلس دارن اقوام دورمونم میشن یبار رفتم مجلسشون دختر همون خانواده ک سریع ازدواج کرد و بچه دار شد تو جمع بهم گفت این حلوا رو بخور حامله میشی 

وقتی خاستم بیام خونه ب خالم گفتم ب فلانی بگو صاحب مجلس بودین و احترام مجلسو حفظ کردم لطف کن از این ببعد برا من دعا نکن مخصوصا تو جمع چون دفه ی بعد واکنشم جور دیگه ایه.

شما هم ب جاریت محترمانه بگو لطفا ب مادرت بگو این سوالا رو ازم نپرسه همسرم خوشش نمیاد

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺