2777
2789

بچه ها واقعن دلم خيلي گرفته چكار كنم😭😭😭😭😭 من عقدم از اوايل عقدمم ب شوهرم گفتم كه خونه ي جدا ميخام و شوهرمم درامدش خوبو عاليه و خانواده شوهرم ١٦نفرن و با اون عروسشون زندگي ميكنن .الان خانواده شوهرم بدونه اينكه ب من بگن تصميم گرفتن اون عروسشون جدا شه من بيام ب جاش زندگي كنم و خاهر شوهرم اومد گف خونه ابديت ديگه اينجاس😪😪منم تو دلم نموند رفتم بهش گفتم كه ناراحت نشين ولي من دوس دارم ساله اوله زندگيم جدا شم بعد ب من گف بي ابرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

16نفر تو يه خونه؟

شما هم يني بايد يهشون اضافه شيد تو يه واحد؟

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
بی تربیت بی حیا

تازه ي بارم اون داشت با مادر شوهرم دعوا ميكرد بعد من داشتم با اون خاهر شوهرم حرف ميزديم بعد جلو همه داد زد ب من گف سگ توف ب روت از اتاقم برو بيرون😭

من به شما ميگم با اين شرايط به هيچچ عنوان قبول نكن حتي اگه كار به جاي باريك كشيده بشه 

مرگ يه بار شيونم يه بار

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

اصلا نرید...بهت اکیدا توصیه میکنم راضی نشو

من خودم توی خونه های اینطوری بزرگ شدم 

مادربزرگم ومامانم که دخترش باشه با سه تاعروس

خیلی بهمون سخت میگذشت اصلا اینجوری نکن 

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)