2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از ۶ سالگی عاشقشی پسر برادرم چند بار به دخترم گفته دوست دارم ۱۲ سالشه من به حساب بچگیش گذاشتم به روش نیاوردم فقط دخترمو دعوا کردم باهاش بازی نکنه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

واقعا از ۶ سالگی عاشقشی پسر برادرم چند بار به دخترم گفته دوست دارم ۱۲ سالشه من به حساب بچگیش گذاشتم ...

بچه مهندس هم از ۶ سالگی عاشق مژگان شد😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بچه مهندس هم از ۶ سالگی عاشق مژگان شد😂

همون پسر که تو پرورشگاه بود ؟ خدا نکنه برا اینا واقعی باشه باباهاشون به خون هم تشنه هستن 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

همون پسر که تو پرورشگاه بود ؟ خدا نکنه برا اینا واقعی باشه باباهاشون به خون هم تشنه هستن

آره همون

۹۰ درصدشون که الکیه ۱۰ درصدش هنوز یادشون میمونه بزرگتر شدن 

ایشالا نباشع پس 😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
واقعا از ۶ سالگی عاشقشی پسر برادرم چند بار به دخترم گفته دوست دارم ۱۲ سالشه من به حساب بچگیش گذاشتم ...

عشقی ک من نسبت بهش داشتم...  وقتی میدیدمش هیچی از گلوم پایین نمیرفت

عشقی ک من نسبت بهش داشتم... وقتی میدیدمش هیچی از گلوم پایین نمیرفت

چیشده ..

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

آره همون۹۰ درصدشون که الکیه ۱۰ درصدش هنوز یادشون میمونه بزرگتر شدن ایشالا نباشع پس 😂

یا خدا رابطه رو کم کردم انشاالله از سرش بپره 

عشقی ک من نسبت بهش داشتم... وقتی میدیدمش هیچی از گلوم پایین نمیرفت

ای بابا  اینجوری خودت اذیت میشی منم دوست داشتن رو تجربه کردم تو نوجونی ولی دوره ای بود بعد یه مدت حسم بهش عوض شد ، چند سالته؟