2777
2789
عنوان

وزن جنین تو هفته سی و یک

62 بازدید | 17 پست

چقدر باید باشه؟

من رفتم سونو ۱۶۰۰بود ولی خب قدک ۳۰و۴۰زده گفتن ریز یکم 🙁ولی خب تو این برنامه مامانا ۱۶۰۰عادیش زده چرا به من گفتن ریز پس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲ هفته ۲ ونیم بود البته خب وزنش بالا بود ...

وزن جنین شما نرماله ماه اخر کباب و دلستر و بستنی زیاد بخور اگه بچه تپلی میخوای...

البته پسر من فقط تا نوزادیش تپل بودبعدش ریزه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
۳۲ هفته ۲ ونیم بود البته خب وزنش بالا بود ...وزن جنین شما نرماله ماه اخر کباب و دلستر و بستنی زیاد ب ...

همون نوزادیش تپلم باشه باز خوبه 😍

چند دنیا اومد پسرت؟

ماشالا خیلی زیاد بوده من یعنی از خدامه فقط۳و ۵۰۰ اینا بشه بچه اولم ۲۴۰۰دنیا اومد 😂

همون نوزادیش تپلم باشه باز خوبه 😍چند دنیا اومد پسرت؟ماشالا خیلی زیاد بوده من یعنی از خدامه فقط۳و ۵۰ ...

روز اول ۳۷ هفته زایمان کردم ۳۸۲۰ وزنش بود

همون نوزادیش تپلم باشه باز خوبه 😍چند دنیا اومد پسرت؟ماشالا خیلی زیاد بوده من یعنی از خدامه فقط۳و ۵۰ ...

ایشالا ک سالم باشه...چاقی لاغری اهمیتی نداره

شما غذاتون زیاد بود؟

نه عزیزم ..

ب شدت ویار سختی هم داشتم و خودم خیلی لاغر شده بودم ...وزن بالای جنین ارثی بود از مادرم ..خواهر برادرامم وزن بالایی دنیااومدن...

من هفته اخر یعنی از ۳۶ هفته تا روزاول ۳۷ هفته قند بارداریم بالارفت مجبورشدم زود زایمان کنم 

وگرنه قطعا نظر دکتر این بود وزن جنین نزدیک ب ۵ میشه

اینکه صد در صد ولی خب دوس دارم یکم نرمال باشه حالا تپل هم نشه ۳بشه حداقل

ایشالا ک میشه ...اگه مادر استرسی هستی سعی کن روی خودت کارکنی و ریلکس باشی بسیار تاثیرداره