2777
2789
عنوان

بدمزه ترین غذایی که خوردید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 38 پست
من از خورشت الو و بامیه و کرفس خیلی بدم میاد

کرفس رو عزیزم باید خوب درست کنی 😃

من لوبیا هم میریزم 

و متاسفانه خیلی ها سبزی و خود کرفس رو همون اول میریزن و توی دهن و خورشت کلا له میشه هم مزه بدی می‌گیره هم خوشمزه نمیشه 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

یه روغن زیتونی بود سر کشیدم خیلی‌ طعم بدی می‌داد تا دقیقه ها مزش ته زبونم بود عههه کلی عوق زدم🦦

روغن زیتون خالی میخورین؟

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نودل شف هو طعم فلفلی افتضااااااح بود

کلا نودل دوست ندارم

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

رانی اناناس+نارگیل 🥥🍍🧃خیلی بد مزه بود لعنتی

آناناس متنفرم ازش

کوکوسبزی و خوراک لوبیا

خوبه که😋

پیتزا حالم از پیتزا بهم میخوره

جان من؟!

نودل،دلمه

نودل موافقم

ولی دلمه عشقه

کلا نودل دوست ندارم

این اونقدر بد بود که ادویه هم اضافه کردم و خوب نشد

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
من دوست ندارم اصلا بچه هام عاشق دلمه برگ مو هستن درست که میکنم فقط موادشو میخورم

جان ما؟!

لابد شیرینش میکنی

کلا از پیتزا بدم میاد یعنی اگه بخام پیتزا بخورم باید مثل الکل پشتش مزه بخورم

احتمالا اولین پیتزایی ک خوردی بدمزه بوده 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊