2777
2789

سلام دوستان عزیز

این تاپیک برای کسانی مفیده که درگیر خیانت همسرشون هستن.

سوال:

چرا مردی که دوستش داشتم، بهم خیانت کرد؟

من به‌ عنوان کسی که سال‌ها در زمینه‌ی روابط عاطفی و رهایی از روابط سمی کار می کنم می‌خوام چند نکته کمتر گفته ‌شده رو باهاتون درمیون بذارم.

چون خیانت همیشه فقط به ظاهر رابطه برنمی‌گرده، خیلی وقتا از درون خودِ مرد شروع می‌شه.

اینا چند مورد از دلایلی هستش که معمولاً کسی درباره‌شون حرف نمی‌زنه، ولی من بارها توی جلسات از زبون زن‌ها و حتی خود مردها شنیدم:

- بعضی مردها نگران ویژگی‌های نقاط خصوصی بدن شون هستن و با خودشون فکر می‌کنن کافی نیستن. چون با کسی مشورت نمی‌کنن یا به‌ درستی آموزش ندیدن، به‌ جای گفت ‌و گو با همسر، دنبال تأیید از جای دیگه می‌رن.

- بعضی‌ها حس می‌کنن نمی‌تونن از نظر عاطفی یا جنسی، همسرشون رو راضی نگه دارن.  که این حس ناکافی بودن باعث می‌شه دنبال کسی باشن که انتظاری نداره، فقط تحسین شون می‌کنه.

- بعضی مردها عزت‌ نفس پایینی دارن، ولی بلد نیستن بگن.. برای همین میرن سراغ کسی که ظاهراً براشون کف بزنه، نه همسری که از صمیم قلب دوست شون داره و منتظر یه گفت ‌وگوی واقعی‌ ه.

- بعضی‌ مردها مشکلات عملکرد جنسی دارن، مثل زودانزالی، عدم توانایی، آماده نشدن عضو خصوصی بدن،  ولی به‌ جای رویارویی با این موضوع، عقب ‌نشینی می‌کنن و دنبال رابطه ‌ای می‌رن که اون نگرانی توش مطرح نشه.

- فیلم‌ها و تصورات نادرست از رابطه جنسی هم بی‌تأثیر نیست. وقتی مردی تحت‌ تأثیر این فضاها قرار بگیره، اگه با همسرش در موردش صحبت نکنه، ممکنه دچار فاصله و نارضایتی بشه. یعنی گاهی با دیدن این فیلمها، شکل رابطه ای می خواد که برای همسرش مقدور نیست و حتی چندش آوره.

- گاهی هم مسئله به گذشته برمی‌گرده؛ پدری که خیانت کرده، الگوی نادرست در خانواده، یا جمع‌های دوستانه ای که خیانت توش نوعی افتخار حساب می‌شه. انگار مردونگی رو با تعداد روابط می‌سنجن...

ولی هیچ‌کدوم از اینا توجیه خیانت نیست. فقط وقتی این دلایل رو بشناسیم، می‌فهمیم خیانت همیشه به‌خاطر کم‌کاری زن نیست. خیلی وقت‌ها مسئله، خود اون مرد هستش.

خوشحال می شم نظر شما رو هم بدونم. گاهی یه صحبت، می تونه یه زندگی و یک خانواده رو در جهت صمیمیت یا رهایی و آزادی، نجات بده.

با احترام

علتش اینه ک تربیتشون نادرسته

خانواده ها ب تربیت پسر اهمیت نمیدن

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

از دوره نوجوانی میگن عه چون پسره هرکاری کنه زشت نیست

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا هم پروو و گستاخ میشن

ذات خراب و کثیف دلیل نمیخواد اصلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نظرم اینه که 99 درصد خیانتکارن

منتهی یا خودشون خیلی زرنگ و دریده هستن که لو نمیرن یا زنشون منگ هست 

اکثرا هم گوشی مخفی دارن چون شبکه های اجتماعی باعث شده همه آگاه بشن مردا خطر رو حس کردن

دقیقا باهات موافقم

حس میکنم مشکل ج با همسر دارن یه تعدادی،و یا از همسر بازخورد حس رصایت نمیگیرن و بعبارتی اعتماد بتفس شون میشکنه

یه تعداد هم بالاخره بدعادت شدن از مجردی و تنوع طلبن

جالب بود.

درسته. یکی از دلایل اصلی‌ش میتونه همین باشه ک دچار ضعف جنسی هستن. ولی اینو قبول ندارن و فک میکنن خانم مقصره!!

خیانت میکنن و چون اون شخص جدیده، در اثر هیجانی ک دارن لذت میبرن..  بعد مطمعن میشن ک آره پس دیدی مشکل از همسرم بود ؟!!!

و اینجوری خیانت‌شون ادامه دار میشه و هی با خانمای جدید تجربه میکنن..

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!