2777
2789

دو شب پیش گفت می‌خوام برم پیش دوستام هی دوستام میگن کیه و کیه منم حوصلم نمی‌کشه توضیح بدم تونستم پیام میدم 

منم گفتم لازم‌نیست 

اونم گفت چیزی شده؟

منم گفتم نه  

اونم گفت پس چرا لازم نیست؟ خوب همین یک شبه دیگه 

منم گفتم بخاطر همین میگم لازم‌نیست 

اونم گفت پس باشه و شب بخیر گفت و دیگه از اون موقع تا ساعت پنج امروز هیچ‌ تماس و پیامی دریافت نکردم همین پنج عصر هم براش ویدیو اینستاگرام فرستاده بودم گفت جواب این ویدیو ها رو باید زنگ بزنیم یکی یکی من نگاه کنم و بدم

منم چند دقیقه بعدش فقط گفتم آهوم 

البته هر موقع شب نشینی با دوستاتون تموم شد 😅

دیگه ندیده و جواب هم نداده داره کفری ام می‌کنه چیکار کنم؟ بهش چی پیام بدم؟ دلم میخواد دعوا کنم باهاش و لج به لجش بزارم 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

خیلی رفتارت بچگانه بود نامزدت هم همینطور 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رفتارت بچگانه بود نامزدت هم همینطور

من قبلا در این مورد صحبت کردم که شده خسته باشی ولی حتما آخر شب شب بخیر و بگو 

چندین بار هم بحث کردم سر این مورد 

دیدم گفت تونستم پیام میدم دیگه رو‌مخم رفت چنین حرفی زدم 

اونم دیگه چیزی نگفت 

نامزد یا دوز پسر مسئله این است

نشون همیم 😅😃بین این دوتا 

ولی خیلی ها معنی نشون و نمی‌دونم بخاطر همین میگم نامزد 

ولش کن بالاخره آشتی میکنه رل که نیست بره دیگه بر نگرده

نشون همیم 

داره می‌ره رو‌مخم 

اگه قرار نیست کامل نباشه پس کلا نباشه 

من قبلا در این مورد صحبت کردم که شده خسته باشی ولی حتما آخر شب شب بخیر و بگو چندین بار هم بحث کردم س ...

چیزی از بد بودن رفتارت کم نمیکنه قرار نبود که تا خود صبح بمونه یا به فرض هم میموند اخرش بینش پیام میداد برای شب بخیر گفتن

بعد به جای حل کردنش دوباره تیکه پروندی بهش

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
چیزی از بد بودن رفتارت کم نمیکنه قرار نبود که تا خود صبح بمونه یا به فرض هم میموند اخرش بینش پیام می ...

خب خودش نخواسته ناز کشی کنه من چیکار کنم

رو‌مخمه 

اصلا دارم احساس میکنم که مردونه رفتار نمیکنه 

من آدمی و توی زندگیم می‌خوام که نزاره ناراحت بخوابم و اینم‌با اینکه فهمید ناراحتم ولی به روی خودش نیاورده 

الان پیشنهاد شما چیه؟

خب بهش زنگ بزن ببین چشه

من چندین بار وقتی اینجوری شده خودم پیشقدم شدم ولی الان واقعا زنگ‌نمیزنم 

دلم میخواد باهاش دعوا کنم 

نفهمه نفهم

تازه از اون موقع پیامم جواب نداده خره خرر