جواهری_در_قصر۲ مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2135 عنوان یه ذکر یا دعایی معرفی میکنید که ردخور نداشته باشه براتون آیت الکرسی میخونم | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست چله دعای توسل و سوره حشر و سوره یاسین و آیت الکرسی و سوره قدرو گرفتم نتیجه نداد البته واسه یه نیتم بود الان همون نیت رو دارم بعلاوه یه نیت دیگهمیخوام هرجوری شده به نیتم برسم چیزی میشناسید 1404/05/09 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گمگشته_گمنام عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2210 واقعا همشونو امتحان کردم ساعت رند دیدم دعا کردم قاصدک دیدم دعا کردم . نذر و نماز و قانون جذب و هرچیز ... منم 🥲ول کردم خواستمومن حتی استخاره هم کردم باورت میشه تو ی روز از چند نفر استخاره گرفتم و همش بد اومد 🥺اگر خدا تهش برام قشنگ نکنه از دستش خیلی ناراحت میشم 🥲 .....
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 برای منم دعا کن🥲💟🙂 چشم یامن تحل به عقدالمکاره زیاد بخون حاجتت میگیری دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
جواهری_در_قصر۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2135 منم 🥲ول کردم خواستمومن حتی استخاره هم کردم باورت میشه تو ی روز از چند نفر استخاره گرفتم و همش بد او ... منم به خدا گفتم اگه فقط یجا باشه که انقدر بهت نیاز دارم همینجاست حتی اگه به صلاحم نباشه ...
ریما749 عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 7769 خرف گوشم بکن ختم سوره طه بعدنماز صبح خیلی عالی واسه هرحاجتی خوبه یا فقط ازدواج؟ خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 واسه هرحاجتی خوبه یا فقط ازدواج؟ هرحاجتی رد خورنداره🩷 دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
ریما749 عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 7769 هرحاجتی رد خورنداره🩷 اگه پریود باشیم چی؟ اینم امتحان کنم ببینم حاجتم میده یکساله هرچی چله گرفتم هیچ خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 اگه پریود باشیم چی؟ اینم امتحان کنم ببینم حاجتم میده یکساله هرچی چله گرفتم هیچ نه اشکال نداره انشالله سریع حاجت روامیشی منم.تگ میکنی 🤲🐤🫠 دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺