سلام خانم خوب هستین ؟من در یو تایپیکی دیدیم که شما درباره رژیم فستینگ صحبت کردید . میشه ثواب کنید و ...
سلام عزيزم ممنون نميدونم كجا گفتم ولي اطلاعاتي ك دارم اينه ك رژيم فست مثل روزه ميمونه ١٦ساعت فقط مايعات مثل اب و چاي قهوه بدون قند و شكر ٨ساعت بعديم غذاهاي رژيمي كم كالري ،مثلا كم تر از ١٠٠٠ كالري استفادع كن در كنارش ورزش و پياده روييم داشته باشه يا روزي يك ساعت تو خونه برقص،ديگ نميدونم چي رو توضيح بدم اگ سوالي داري بپرس
اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام خانم خوب هستین ؟من در یو تایپیکی دیدیم که شما درباره رژیم فستینگ صحبت کردید . میشه ثواب کنید و ...
من مثلا اگ يك ماه مثل ماه رمضان رعايت كنم ميتونم ٥كيلو كم كنم در روز فقط يك وعده غذا اونم بيشتر پروتين مثل مرغ جوجه بدون روغن برنج بدون روغن يا حتي چند لقمه نون و پنير فقط ميخوردم
اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد