2777
2789
عنوان

خیاطای عزیز دستم ب دامنتون

70 بازدید | 12 پست

من خودآموز شروع کردم با فیلم های یوتیوب خیاطی رو یاد گرفتن با متد مولر 

حالا چند تا سؤال دارم 🫠

پنس چیه و وقتی لباس و میدوزیم اونجایی ک پنس دوخت میخوره؟

اضافات کمر رو چیجوری بین پنس های بزرگ و کوچیک و پهلو تقسیم کنم دلخواهه تقسیم بندیش یا قائده خاصی داره

.....

پنس همون ساسونه

یا باید ببندیش رو پارچه یا رو الگو میبندی چسب میزنی بعد برش پارجه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرلاوینم.

نمیدونم منطورت چیه.

ولی ما کمر و دوسانت از هر پهلو میاییم داخل

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عه مرسی عشقم اگر رو الگو ببندم دیگ رو پارچه اون قسمت دوخت نمیخوره ؟

نه دیگه

دوبار دوبار که نمیگیرن پنسو‌..

کاش با متد آسونتری شروع میکردی، پنس همون ساسون هست،

یا روی لباس دوخته میشه،یا روی کاغذ الگو بسته میشه و چسب میزنی و دیگه دوخت نمیشه رو لباس،سوال دومم متوجه نشدم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

من گرلاوینم.نمیدونم منطورت چیه. ولی ما کمر و دوسانت از هر پهلو میاییم داخل

یه خط از حلقه استین میکشیم به اون دوسانت داخلیه و از اون دو سانتم میکشیم به لبه ی لباس

کاش با متد آسونتری شروع میکردی، پنس همون ساسون هست،یا روی لباس دوخته میشه،یا روی کاغذ الگو بسته میشه ...

اها خب مرسی 

الان پنس بزرگ پشت و پنس کوچیک و پنس پهلو نمیگیرن توی متد های دیگه ؟

.....

مولر سخته😭

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

مولر سخته😭

من چون همه گفتن دقیقه شروعش کردم مخصوصا خودآموز ک کسیو نداری ازش بپرسی

الان این تموم شه متریک و ترک و یاد میگیرم خودآموز بعد قاطیشون میکنم 

خالم 20 سال پیش همین کار کرده هم دوخت های ژورنالیش عالیه هم دوخت های مزونی و عادیش 

ولی خب غرورم نمیزاره الان ازش بپرسم 

.....

اها خب مرسی الان پنس بزرگ پشت و پنس کوچیک و پنس پهلو نمیگیرن توی متد های دیگه ؟

پنس بزرگ و کوچیک نمیدونم چیه،من یه متد مولر اصلاح شده رفتم با مربی فنی حرفه ای، یه پنس زیر سینه داشتیم،یه پنس کنفورماسیون،تو الگو پشت هم فقط ساسون و گودی کمر

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

من چون همه گفتن دقیقه شروعش کردم مخصوصا خودآموز ک کسیو نداری ازش بپرسیالان این تموم شه متریک و ترک و ...

اگه خالت باهات اوکی بپرس حتمااا

من خودمم خود اموز شروع کردم واقعا مولر کفریم کرد

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

اگه خالت باهات اوکی بپرس حتمااامن خودمم خود اموز شروع کردم واقعا مولر کفریم کرد

خالم باهام اوکی هست ولی میگه بیا الگو ترکیبی خودم و ببر نمیخواد یاد بگیری 

من دوس دارم ریز ریز همه چیزو از صفر بلد باشم ☹️

حالا فردا باز ازش میپرسم 

.....