2777
2789
عنوان

رفتار و جواب کامنت خواهر شوهرم

136 بازدید | 3 پست

اول اینو بگم که ما هنوز عقد نکردیم و فقط مراسم خواستگاری برگزار شده البته یکسال با نامزدم دوست بودم و خونوادش کامل منو میشناختن

نامزدم تک پسره و خواهر بزرگش قبلا خیلی رابطه ی خوبی داشتیم باهم چند وقت پیش سرحرفی که خواهرش زد و من ناراحت شدم نامزدم شروع کرد به دعوا با خواهرش بخاطر من

حالا دیروز سالگرد ازدواج خواهرش بود پست گذاشت منم کامنت تبریک گذاشتم جواب همه رو با قربون صدقه داده به من فقط گفته مرسی

حق دارم ناراحت شم؟!؟!؟؟؟!؟

اینم بگم سر اینکه نامزدم با خواهرش دعوا کرد حسابی ناراحت شدم ازش و گفتم حق نداشتی اصلا بهش بگی و ناراحتی پیش بیاد بینتون

کاربری جدید نیستم🐍

احتمالا هدفش ناراحت کردن شما بوده...

اگه میخوای به هدفش برسونیش و رابطه بین خودت و همسرت ترش بشه... ناراحت شو

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی به نامزدمم نگم ک بد جواب کامنتمو داده؟!

اگر میخوای بگی فقط در حد یه جمله که ؛ کاش مثلا زهرا جان یکم بهتر جواب بده،ناراحت شدم

همین

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️