2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز رفتیم خونه خالم دختر خالم یهو بهم بند کرد که تو نمونه دولتی با پارتی قبول شدی داداشت چون معلمه اینجوری قبولت کردن 

آقا از این حرف ناراحت شدم اما بماند که نه خالم نه دختر خالم یه تبریک نگفتن یهو خالم شروع کرد بگه ارههه دختر خالت هم نخبگان قبول شده بود 

در صورتی که اصلا قبول نشده بود و اونجا بود که فهمیدم چقدر حسودن

من هیچی نگفتم سکوت کردم ....

گذشت چند دیقه بعد زل زد تو قیافم گفت اگه دماغت عمل کنی خوشگل میشی :)

یعنی زشتم و با عمل بینی تازه خوشگل میشم 

منم باز هیچی نگفتم رفتم تو خودم آخه هر بار منو میبینه همینو بهم میگه 

همون موقع تا رفتم تو خودم مامانم داد زد که وااای به این چیزی نگو این زود بهش بر میخوره

مامانم به دلم موند یه بار هوامو داشته باشه هیچ وقت طرف منو نگرفت همش گف تو بدی تو اخلاقت بده 

یه بار خونه عمم بودیم عمم شروع کرد بگه دخترت زشت بوددد الانم بد نشدههه دیدم مامانم و داداشم باهاش هم دست شدن دارن به قیافم میخندن:) 

من دوباره رفتم تو خودم اون روز گفت گند زدم به این اخلاقت تو اصلا اخلاق نداری..... 

امروزم همینو گفت

بعد دوباره داشتیم از خونه خالم میومدیم دختر خالم پرید بهم که وااای اگه داداشت ازدواج کنه تو به عروستون محل نمیزاری و تو بیچاره میکنی عروسا:)

ولی من همیشه سکوت کردم اون لحظه گفتم آره نه که تو عروستونا بدبخت نکردی 

از خونه زدم بیرون دیگه داشتیم میومدیم با خالم حگخداحافظی کردم اومدم بیرون 

بماند که یه ربع مامانم با دختر خالم داشتن میریختن رو هم که اره دختر من حساسه و زود از همه چی بدش میاد

یعنی واقعا من حساسم کسی از این حرفا بدش نمیاد؟

بخدا به دلم موند یه بازار فقط یه بار مامانم هوامو داشته باشه 

ولی یادمه بچگیم یه بار یکی بهم یه چیزی گفت بابام طرفمو گرفت گفت به دختر من چیزی نگو 🫠

کاش بودش من دیگه تو این دنیا هیچ کسیو ندارم هیچ کسی