2777
2789

ما شیش ماه دوست بودیم شیش ماهم نشون، تو دوران نشون مشکلاتمون شروع شد خیلی چالش و بحث و دعوا داشتیم سر اینکه خانوادش منو نمیخوان حس میکردم کاراشون از ته دل خیست و جدا از اینا مامانی بودن خودش و بی توجهیاش بمن بارها خواستم ولش کنم ولی اومد گریه کرد منم بی نهایت عاشقش بودم خیلی زیاد قابل توصیف نیست برگشتمو بالاخره عقد کردیم، روز عقدم تو محضر خانوادش رفتارای سگشون بدتر شد طوریکه سر سفره عقد اشک منو در اوردن و هیچی بهم کادو ندادن حتی تبریکم نگفتن، همون شد شروع بحثای منو شوهرم اونم ک بی نهایت مامانی، دو روز بعد عقد کتکم زد سر اعتراضای من و گفت من خانوادم برام مهم ترن مامانم گفته باید جدا شی بیا جدا شیم

انگار طلسم شده بود اون پسری ک ی ثانیه من باهاش قهر میکردم میومد گریه میکرد، دو روز بعد عقد جدا شدیم الان هنوز روندش تموم نشده ولی از همون شب الان دو ماه و نیم میگذره و من هیچ خبری از خودش ندارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون انتخاب خودم بود هیچکس نمیدونه تو این شیش ماهه نشون من چی کشیدم چه توهینایی از طرف خودشو خانوادش تحمل کردم حتی کتکاشم کسی نمیدونه نتونستم بگم چون انتخاب خودم بود

اما الان همه از همه جا بی خبر قضاوتم میکنن میگن اون ظاهرا خوب بود تو خستش کردی حتما،مامانم باهاش بحثم میشه میگه اون خودشو راحت کرد تو بدبختش کردی حتما فلان

درحالی که هیچکس خبر نداره چی بمن گذشت و من بخاطر عشقم بهش سکوت کردم❤️‍🩹

برام درداورده خانوادم اینارو بهم میگن

حس میکنم عین مطلب های اینستا الان میگه دوستم سحر جون رو بهم معرفی کرد و اون بهم گفت مادرشوهرش طلسمش کرده برام باطلش کرد و دعای بازگشت معشوق گرفت حالا شوهرم برگشته و میگه اون روزا انگار کور و کر شده بودم

چون انتخاب خودم بود هیچکس نمیدونه تو این شیش ماهه نشون من چی کشیدم چه توهینایی از طرف خودشو خانوادش ...

چند سالته واقعا خدا ب مامانش رحم کنه با این کاری که کرده

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چون انتخاب خودم بود هیچکس نمیدونه تو این شیش ماهه نشون من چی کشیدم چه توهینایی از طرف خودشو خانوادش ...

عشقت بهشش؟؟ دیوانه ای؟؟ اون راحت رو تو که مثلاا عشقش بودی دست بلند کرد و گذاشتت کنار. بعد تو برای اون عنتررر حاضرژ حرف بخوری که چی بشهه؟؟! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!