2777
2789
عنوان

دلم خیلی از شوهرم گرفته😢🖤

209 بازدید | 14 پست

حس میکنم درست رفتار نکردم

حس میکنم من اصلا تو هیچ زمینه ای اهمیتی براش ندارم نه خودم نه نظرم

مثلا همسرم خودش واس اولین بار در ساخت، بهم گفت خوب شده منم بهش گفتم اره خیلی خوب شده و به قول خودم پرفکت

و حتی واس مادرشوهرمم تعریف کردم ندیدید چه دری درست کرده. خیلی خوبه اینجوریه اونجوریه

گذشت مامانس دیروز رفته خونمون.  در رو دیده و اونم گفته که اره خیلی خوب شده

بعد شوهرم بهم زنگ زده بود حس میکردم تو آسموناس اینقدر شاد بود هی میگفت مامانم گفته خوبه و.   ...

بعد من هی با خودم میگفتم پس چرا وقتی من میگم ذوق نمیکنه و خوشحال نمیشه

اصلا باورتون نمیشه بعد تلفنی حرف زدنمون که اومد پیشم. یه جا بند نمیشد فقط واس یه خوب شده اینقدر خوشحال شده بود اما من تا صبحم بگم خیلی خوب شده انگار نه انگار

خیلی ناراحتم

چرا به نظرتون

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری چی‌بگم

خیلی گریه کردم😢😭

خیلی فکر کردم ولی نمیفهمم چرا 

میگم نکنه من درست رفتار نمیکنم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

خیلی گریه کردم😢😭خیلی فکر کردم ولی نمیفهمم چرا میگم نکنه من درست رفتار نمیکنم

نه دیکه کریه رو بهت حق نمیدم

واقعا اینجا زیادی بزرگش کردی 

گریه نداره که 

قوی باش 

بهش گفتی ناراحتی ؟

نه دیکه کریه رو بهت حق نمیدمواقعا اینجا زیادی بزرگش کردی گریه نداره که قوی باش بهش گفتی ناراحتی ؟

من ناراحت میشم 

من خیلی حساسم 

متاسفانه

نه نگفتم چی بگم بگم چرا وقتی من چیزی میگم خوشحال نمیشی

من ناراحت میشم من خیلی حساسم متاسفانهنه نگفتم چی بگم بگم چرا وقتی من چیزی میگم خوشحال نمیشی

اره بگو !

بگو اون موقع که اومدم خونه دیدم آنقدر خوشحالی که مامانت تایید کرده خیلی خوشحال شدم برات ولی کاشکی وقتی منم میگفتم یکم خوشحال میشدی 

اره بگو !بگو اون موقع که اومدم خونه دیدم آنقدر خوشحالی که مامانت تایید کرده خیلی خوشحال شدم برات ولی ...

خب اگر بگم دفعات بعدی هم میشه نقش بازی کردن به خوشحالی 

اینجوری هیچوقت نمیفهمم که راست میگه کی دروغ😢

خب اگر بگم دفعات بعدی هم میشه نقش بازی کردن به خوشحالی اینجوری هیچوقت نمیفهمم که راست میگه کی دروغ😢

ببین برای بعضی اقایون تایید مامانشون خیلییییییییییی باارزشه

و وقتی تو همیشه تعریف میکنی ازش ، همیشه ازش حمایتش میکنی این میشه یه عادت برای همین زیاد واکنش نشون نمیده به این کارت

پس کاری که میتونی بکنی اینه اگر یه کار دیگه کرد که خواستی تحسینش کنی خیلی خشک تحسین کن مثلا فقط بگو خوبه ، یا آفرین

اینجوری خود به خود یه حس بدی بهش دست میده و سعی میکنه توجهتو جلب کنه 

ببین برای بعضی اقایون تایید مامانشون خیلییییییییییی باارزشهو وقتی تو همیشه تعریف میکنی ازش ، همیشه ا ...

اینجوری بیشتر سرد میشه امتحان کردم

البته بعضی وقتا هم بیشتر تلاش میکنه واس جلب نظرم

ببین برای بعضی اقایون تایید مامانشون خیلییییییییییی باارزشهو وقتی تو همیشه تعریف میکنی ازش ، همیشه ا ...

تازه من اصلا به مامانش کار ندارم

کلا ناراحت شدم که اینقدر بی ارزشم🖤

تازه من اصلا به مامانش کار ندارمکلا ناراحت شدم که اینقدر بی ارزشم🖤

درسته 

ولی بزار نبودن اون انرژی که همیشه بهش میدادی حس بشه 

اگر کفت چرا سرد شدی 

بگو حرفایی که میزنم تاثیری روت نداره کم کم آدم دلش نمیخواد دیگه حرف بزنه

درسته ولی بزار نبودن اون انرژی که همیشه بهش میدادی حس بشه اگر کفت چرا سرد شدی بگو حرفایی که میزنم تا ...

درسته 

مرسی🫂🫶