2777
2789
عنوان

خوابه عجیبه من

90 بازدید | 2 پست

خواب دیدم سر یه پل با دوستم تصادف کردیم چپ کردیم  سالم بودیم  منم گریه میکردم.

به این خواب توجه نکردم  

خانوم ها یکساله ازدواج کردم با شوهرم تفاهم نداریم 

جنگ و دعوا و حتی کتک کاری داشتیم تاکه صحبت کردم بریم توافقی جدا شیم شوهرم میگف طلاق میدم ولی هیچی بهت نمیدم 

خلاصه یروز صحبت کردیم با شوهرم رفتیم پیشه وکیل من بعدش به صورت عجیبی شوهرم برگه امضا کرد توافقی جداشیم و خونه رو بهم بده (شوهری که حتی جهیزیم رو میخواست ندهههه)

خلاصه توافق کردیم اسنپ گرفتیم برگردیم خونه شوهرم جلو نشست منم عقب یهو رفتیم یه پل داشتم با خودم میگفت این پل چه اشناس که یهو راننده نتونست ماشین رو کنترل کنه تو سرپایینی چپ کرد دوتا ملغ زد و کوبید تو یه ال نود فکر کنید ال نود مچاله شد 

تو این مدت کوتاه تصادف التماس خدا میکردم نمیرم فاصله خودمو با مرگ کم میدیم 

جالبه که هیچ اتفاقی برامون نیوفتاد 

بنظرتون چرا اینطوری شد؟

بعد جالبه شوهرم که انقد منو عذاب میداد سریع پرید بیرون انقد منو می‌بوسید که ببینه چیزیم شده همه ترسیدن راننده گریه میکرد بهم میگفت خانم توروخدا حرفی بزن 

ولی انتظار نداشتم شوهرم سریع سمت من بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.