2777
2789
عنوان

من می‌خوام ازدواج کنم

808 بازدید | 73 پست

کی پس پیش میاد....من به خاطر اینکه خودم ناموس دارم نرفتم دنبال دختر مردم پس چرا پیش نمیاد من ازدواج کنم....خانوادم میگه خودت باید پیدا کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه خودت باید پیدا کنی از اسمون که به زمین نمیاد برات

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

مثلا مهدی انقدر برای من تلاش کرد الکی که نیست

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

کاش خانواده ما هم می گفت خودت برو پیدا کن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.