2777
2789
عنوان

پول نداریم مامانم ولخرجی میکنه

167 بازدید | 12 پست

چند وقتیه بابام کار انچنان ندارند و پول نداریم از اون ور مامانم الکی خرج های اضافه میکنه و هرچقدر هم بهش میگم بزار یکم پول بیاد دستمون گوش نمیده میگه نه بابات الکی میگه پول نداره میخواد پول جمع کنه زن بگیره  از اون ور بابام میفهمه ماملنم خزج کرده هی هر روز دعوا داریم نمیتونم درس بخونم همش هم استرس دارم یه خرج جدید و یه دعوا جدید داشته باشیم من الان خودم مجبورم از کتاب کمک درسی هم نخرم چون میگم بابام نداره از اون ور مامانم کلا براش مهم نیست میره گرون ترین چیز هارو میخره چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی ریلکس باشمن یه مدت مثل تو بودمالان خونشون آتیش بگیره میگم مهم نیست

چجوری میتونی من هر کار کردم نشد ثاقعا نمیتونم وقتی دارن کتک کاری میکنن بشینم یه گوشه نگاه کنم 

چجوری میتونی من هر کار کردم نشد ثاقعا نمیتونم وقتی دارن کتک کاری میکنن بشینم یه گوشه نگاه کنم

من حتی زن همسایه هم با شوهرش تو کوچه بحث میکرد گریه میکردم

الان یه آقایی داره سر مامان و بابام کلاه میذاره

در حدود 300 400 میلیون

من خسته شدم از بحث کردن

آخرش هم یا میگفتن به تو چه

یا یکی دیگه گولشون میزد

من اصلا کاری ندارم

چون میدونم آخرش باز باید وکیل بگیرن و برن دادگاه

فقط خودم معده ام داغون شد

به خودت فکر کن فقط

کلا مامانا همینن،نگران نباش

حالا بابای من اوضاعش بد نیست ولی مامانم دوس داره مثل تازه عروسا خونه اش نو باشه، از من و خواهرم زندگیش نوتره،مدام در حال تغییر و تحوله

مادرت بهتر میدونه.شاید پدرت خطا کرده و خبر نداری

سر همین حتی ازش امضا هم گرفتیم که حق نداری زن بگیری و اینا و از اون ورم نمیدونم ولی من تا حالا دیدم باابم به زنا نگاه کنه حتی و حتی اگه بابام هم اینجوری باشه اینکه ولخرجی کنیم پول نداشته باسیم واسه چیزای واجب مگه چیزیو حل میکنه بازم نمیدونم واقعا

لوازم ارایشی های گرون لباسای زیاد کفش زیاد

باید مراعات کن تو اوضاع الانتون ولی خب شاید چیزی فهمیده که میگه بابات میخواد زن بگیره تو زندگی های که مرد و زن دلشون با هم نباشه دلسوزی نمیکنن درک شرایط ندارن باعث اختلاف تو خونه میشه بیشترین لطمه هم بچه ها میبینن متاسفانه 

باید مراعات کن تو اوضاع الانتون ولی خب شاید چیزی فهمیده که میگه بابات میخواد زن بگیره تو زندگی های ک ...

اینکه هیچکاری نمیتونم بکنم اوضاع بهتر شه داره اذیتم میکنه از اون ور خودم امسال کنکور دارم با کارای اینا کلا نمیتونم تمرکز کنم جایی هم ندارم برم بتونم درس بخونم  کتابخونه هم اجازه نمیدن خودم برم بیام خودشونم نمیبرنم نمیدونم چیکار کنم واقعا 

عزیزم من جای شما نیستم قضاوت کنم.شما هم جای مادرت نیستی شاید یه چیزایی میدونه که شما در جریان نیستین.تو این شرایط به نظرم خودتو تو الویت قرار بده و کتابی که میخوای رو بخر