2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه میخوام ضد افتاب استفاده کنم 

میخوام سرم یه ذره خلوت شد با یه متخصص پوست مشورت کنم 

تو دیجی کالا هم میتونی نظر مردمو بخونی

تو چت جی پی تی هم بهش بگی چه مشخصاتی میخوای و چقدر میتونی هزینه کنی کمکت میکنه

کار ضد افتاب هم انجام میده؟

نه هیچکدوم انجام نمیدن باید زیرش بی رنگشو بزنی

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
کار ضد افتاب هم انجام میده؟

هیچ وقت رو بی بی کرم ها به عنوان ضد افتاب حساب باز نکنید

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من تازه میخوام ضد افتاب استفاده کنم میخوام سرم یه ذره خلوت شد با یه متخصص پوست مشورت کنم تو دیجی کال ...

خارجی چندتا میدونم ولی حوصله میخواد پیدا کنی😁

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اگه قیمت مهم نیست. بیوتی اف جوسان عالیه یک نیلیون و صد هست.من بی رنگ میزنم روشم بی بی کرم فارماسی

پوستتون چربه یا خشک ؟ من شیسیدو دارم ولی یه مقدار چرب میکنه ، منم فارماسی استفاده میکنم ولی شاید بهترشو پیدا کردم

هانگلن هم خیلی خوبه گلم المانی هست قیمت ۸۵۰ تومان.سنتلا هم کره ای هست

ممنون عزیزم کاش این محصولات رو میتونستیم راحت پیدا کنیم هرسری دارم از اینترنت سفارش میدم اونم معلوم نیس اصله یا فیک🤦‍♀️