2777
2789
عنوان

به نظرتون باپای خودم برگردم خونه م؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 91 پست

پس دوستتو  واسطه کن حتی به زور

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
دوست همسرم هستن به خدا به زور خواستم گفت نه فعلا صب کن دامادشون واسه تعطیلات برگرده با اون یه فکری م ...

ایشالله که درست بشه تا شب عید برگردی پیش بچه ات

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه ایشالله درست میشه 

ای بابا چقدرخودخواهه حتی به فکربچه هم نیست بیچاره بچه گناه داره واست دعامیکنم انشالله به حق امام علی ع همچی روبه راه شه نمیشه دعایی چیزی بخونید واسه آشتی تون  ختم سوره نادعلی کبیر وردار خیلی تاثیر داره

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
ای بابا چقدرخودخواهه حتی به فکربچه هم نیست بیچاره بچه گناه داره واست دعامیکنم انشالله به حق امام علی ...

از درگاه خدا خیلی التماس کردم که به خاطر بچه م مشکلم حل بشه و بچه م دم عیدی بی مادر نباشه و اون اجانب بزرگش نکنن 

خاستم ختم قرانم بگیرم که نتونستم متاسفانه 

پریودم بعد پاک شدنم ختم بسم الله میخونم

انشالله ولی این ختم دعای نادعلی کبیر رواز بازار نصب کن بخون چهل بار خییییلی تاثیرداره من ازش چندین بارنتیجه گرفتم 

انشالله ولی این ختم دعای نادعلی کبیر رواز بازار نصب کن بخون چهل بار خییییلی تاثیرداره من ازش چندین ب ...

دیگه ناامید شدم

امروز حتی پیام دادم به شوهرم و خواهرشوهرم که بچه مو بدن دم عیدی پیشم باشه هیچکدوم جواب ندادن دیگه از همه کس ناامید شدم

دیگه ناامید شدم امروز حتی پیام دادم به شوهرم و خواهرشوهرم که بچه مو بدن دم عیدی پیشم باشه هیچکدوم ج ...

بالاخره همیشه که همینجورنمیمونه ناامیدنباش 

خیلی ناراحت شدم دوری از بچه خیلی سخته ان شاالله مشکلت حل بشه,من از ماجراتون خبر ندارم اخه چرا شوهرت وخانوادش همچین کاری کردن؟

میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😢❤
خیلی ناراحت شدم دوری از بچه خیلی سخته ان شاالله مشکلت حل بشه,من از ماجراتون خبر ندارم اخه چرا شوهرت ...

تو تاپیک هام هست گلم 

بزن رو اسمم بعد درباره من بزن تاپیک هام از اولش رو توضیح دادم