2777
2789

سلام.شوهرم20سال ازم بزرگه پلیسه،2ساله ازدوج کردیم یه دختر8ماهه دارم،حس میکنم شوهرم به خاطردارایی بابام باهام ازدواج کرد. مدتی بود میگفت باخانوادت رفت وآمدنکن درتماس نباش تنهاجایی نرومحبت وتوجه نمیکردهرچی خواسته روی مامان وبابام گفته، بدبینه فکرمیکنه خانوادم دخالت میکنن توهردعوایی حرصمودرمیاورد منم زورم نمیرسیدمثلامیشکوندم یا صورتشوچنگ میزدم ازم فیلم میگرفت برای مدرک،توهربحثی به خاله عمو بابام زنگ میزد.هربحثی بینمون میشد میرفت وهفته هانمیومدخونه آخرش من خواهش والتماس میکردم که برگرده مشخص بود دنبال بهونه بودکه بره.تازگیادست به زنم داشت،آهرین دعوامون من به مامانم زنگ زدم گفت چرازنگ زدی ودادزد دخترم ترسید بعد رفت الان1ونیم ماهه رفته وخونه نیومده.عموم وکیله برای نفقه ومهریه وجهازاقدام کردبهش پیامک رفته هیچ عکس العملی نشون نداد.یه بارقبلاتونامزدی جداشده.خیلی دلتنگشم قلبم ازجاش داره کنده میشه نمیتونم سرپابشم افسرده شدم دلم نمیخواد جدابشیم.به آبجیش پیام دادم واسطه بشه برای آشتیمون که متوجه شدم شوهرم همه چیو به خانوادش گفته حتی فوش هایی که دادم البته متقابل بود خواهرش گفت تو داداشموشکستی خودت بایدهمت کنی باهام خوب حرف نزد،بعدزایمان به خاطرغلضت خون سرم لخته بست رفتم آی سیویه ماه بستری بودم عصبی ترشدم😔توخونه نتونستم تنهابمونم دلم میگرفت میترسیدم،بابام طبقه پایین خونشو داده بادخترم دوتایی زندگی میکنیم.با بابامم بحثم شده درسته پولداره میگفت خرجتونومن میدم و...حمایتم نمیکنن..دلم میخواد ببینمش حرفاموبزنم ازاینکه پشیمونم وبرگردیم به زندگی نمیخوام دخترم آسیب ببینه.نمیدونم به کی بگم واسطه بشه.محاله جواب زنگ وپیامموبده،راهنماییم کنید

به آبجیش گفته بود نمیرم خونه نمیخوام دخترم آسیب ببینه نکنه خیانت میکنه؟قبل عیدازم شکایت کرده بودرفته بودپزشک قانونی چون زده بودم،21سالمه

توروخدابگیدچجوری میتونم ببینمش حتی راضی نیست برای چنددقیقه منوببینه هرچی دعواهای گذشته بود به خانوادش گفته

امروز به پدرومادرش زنگ زدم آشتیمون بده اوناگفتن با همسرم صحبت کردن راضی نبود ک بیان

البته منم میزدمش میشکوندم جیغ ودادمیکردم😔

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

اون بخاطر دارایی های پدرتون با شما ازدواج کرد

شما به چه خاطر با ۲۰ سال اختلاف سن باهاش ازدواج کردی؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم که تا آخر خوندم حماقته محضه با این همه اخلاق بد و بی احترامی و دلیل برای جدایی ، باز اصرار کنی به برگشت

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اینم بخاطر پول و احتمالا پدر خوبی نداشته

خب وقتی میگه وضع مالی پدرش خوب بوده ، دیگه بخاطر پول چرا

خیلیه ک یه دختر ۲۰ ساله پلیس ۴۰ساله رو کتک بزنه😐

کدوم دارایی ؟ اگ دنبال مولتی بود ک نمیرفت

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خب وقتی میگه وضع مالی پدرش خوب بوده ، دیگه بخاطر پول چرا

بعضی پدرا دستت دلباز نیستن فقط ارث خوبی دارن برای همین بعضی مردا بدون علاقه دخترشونو میگیرن برای اینکه روزی پدره فوت کرد ارث خوبی به شوهره میرسه 

عزیزم شوهرت مشکل داره 

یا زن داره یا با کسی هست هرچقدر هم بدی کنی باز آدم نمیتونه از کسی که دوستش داره یا حتی بچه ش بگذره

تو فک کردی برگردی دخترت الان خوشبخت میشه؟؟ نه فدات شم یک عمر باید شاهد دعوا ها و کینه های پدرومادرش باشه

به نظرم تو که خونتو جدا کردی 

با پدرت صحبت کن خوب برخورد کن با پدرت . وضع مالی بابات خوبه بگو برات ماشین بخره یه بوتیک بزنه کار کن عشق کن

حوصله داریا

خوشت میاد سختی بکشی؟

اسی رفتارات ضد و نقیضه اگر دوست ش داری چرا می‌زنیش چرا فحش میدی چرا وسیله می‌شکنی و ضرر میزنی ؟ 

چرا دعوا رو به دادگاه کشوندی؟ اون از تمام دعواهات فیلم گرفته سیو کرده یا نه؟ 

بنظرم اگر با تمام ویژگی ها دوستش داری یک مدت بیخیال ش بشو. تا اون بیاد سمتت.