آنیلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 136 عنوان بارداری دوقلو 99 بازدید | 6 پست سلام خانما اینجا کسی هس که دوقلو باردار شده باشه خودتون خواستین که دوقلو باشه؟چی مصرف کردید؟من قصد دارم دوقلو باردار بشم یه معجون استفاده میکنم و دکتر گفته بهت دارو میدم ولی احتمالش کمه خیلی دلم میخواد دوقلو داشته باشم🥹 1404/05/09 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلللللللللل عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 7516 منم دوقلو دوست دارم آخر ماه میرم برای انتقال جنین. برام دعا کن دو قلو باردار بشم جان و جهان من تویی
آنیلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 136 منم دوقلو دوست دارم آخر ماه میرم برای انتقال جنین. برام دعا کن دو قلو باردار بشم چرا انتقال مشکل ناباروری داری یا فقط بخاطر دوقلو بودن میری؟انشالله که باردار میشی عزیزم
سوگلللللللللل عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 7516 چرا انتقال مشکل ناباروری داری یا فقط بخاطر دوقلو بودن میری؟انشالله که باردار میشی عزیزم ممنونم عزیزم، نه برای دوقلویی که نمیرم مورفولوژی همسرم پایینه،ولی به هر حال فرصتی شده که به خواست خدا دو قلو باردار بشم جان و جهان من تویی
آنیلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 136 ممنونم عزیزم، نه برای دوقلویی که نمیرم مورفولوژی همسرم پایینه،ولی به هر حال فرصتی شده که به خواست خد ... انشالله که دوقلو میشه من عاشق دوقلوام حتی سختیاشم به جون میخرم ولی فقط به امید دوقلو بودن میخوام بچه بیارم
سوگلللللللللل عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 7516 انشالله که دوقلو میشه من عاشق دوقلوام حتی سختیاشم به جون میخرم ولی فقط به امید دوقلو بودن میخوام بچه ... ان شاالله خدا بهت دوقلو سالم و صالح بده، با لتروزول و کلومیفن هم احتمالش هست جان و جهان من تویی
آنیلیم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 136 ان شاالله خدا بهت دوقلو سالم و صالح بده، با لتروزول و کلومیفن هم احتمالش هست میگن فقط ۳۰٪احتمال داره منم گشتم هر چیزی برای تقویت تخمدان هست پیدا کردم استفاده میکنم شاید تاثیر داشت دوقلو شد🤲