2777
2789
عنوان

بارداری دوقلو

99 بازدید | 6 پست

سلام خانما اینجا کسی هس که دوقلو باردار شده باشه خودتون خواستین که دوقلو باشه؟چی مصرف کردید؟من قصد دارم دوقلو باردار بشم یه معجون استفاده میکنم و دکتر گفته بهت دارو میدم ولی احتمالش کمه خیلی دلم میخواد دوقلو داشته باشم🥹

منم دوقلو دوست دارم آخر ماه میرم برای انتقال جنین. برام دعا کن دو قلو باردار بشم

چرا انتقال مشکل ناباروری داری یا فقط بخاطر دوقلو بودن میری؟انشالله که باردار میشی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انتقال مشکل ناباروری داری یا فقط بخاطر دوقلو بودن میری؟انشالله که باردار میشی عزیزم

ممنونم عزیزم، نه برای دوقلویی که نمیرم مورفولوژی همسرم پایینه،ولی به هر حال فرصتی شده که به خواست خدا دو قلو باردار بشم 

جان و جهان من تویی   
ممنونم عزیزم، نه برای دوقلویی که نمیرم مورفولوژی همسرم پایینه،ولی به هر حال فرصتی شده که به خواست خد ...

انشالله که دوقلو میشه من عاشق دوقلوام حتی سختیاشم به جون میخرم ولی فقط به امید دوقلو بودن میخوام بچه بیارم 

انشالله که دوقلو میشه من عاشق دوقلوام حتی سختیاشم به جون میخرم ولی فقط به امید دوقلو بودن میخوام بچه ...

ان شاالله خدا بهت دوقلو سالم و صالح بده، با لتروزول و کلومیفن هم احتمالش هست 

جان و جهان من تویی   
ان شاالله خدا بهت دوقلو سالم و صالح بده، با لتروزول و کلومیفن هم احتمالش هست

میگن فقط ۳۰٪احتمال داره منم گشتم هر چیزی برای تقویت تخمدان هست پیدا کردم استفاده میکنم شاید تاثیر داشت دوقلو شد🤲