2777
2789
عنوان

چجور مستاجرها 2 تا بچه میارن ولی من

331 بازدید | 37 پست

من میگم از پس بچه ی دوم برنمیام با اینکه خونه داریم 

احساس میکنم خرج ها واقعا خیلی زیاد میشه و یه حقوق معمولی کفاف نمیده

چرا واقعا؟

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

چون سبک زندگی ها متفاوته 

هر کسی به یه سبکی میگه زندگی خوب

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصاب قوی خیلی قوی میخواد😄😄

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

اونا بخور نمیر زندگی میکنن اکثرا(نه همه شون)

دیگه پدر مادرا نیستن به فکر بچه داری 

چون میدونن بچه چیزی نمیشه با دست خالی

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

والا من باباجونم بنگاه داشت همیشه میگفت خونه برای مستاجرهایی که بیشتر از دوتا بچه دارن سخت پیدا میشه صاحب خونه ها میترسن بچه ها خونه رو خراب کنن رو دیوارا و کابینت ها خط بکشن و اینها

دیگه نمیدونم الان چطور شده

۵ سال پیش فوت شد بابابزرگم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
حالا به غیر از اعصاب بالاخره وضع مالی خیلی ذهن ادمو درگیر میکنه

خرجاکه قطعابالاس مخصوصاازمدرسه به بعددیگه لابدمیتونن من خودمم دوتادارم ولی خب هم سخت هم شیرین

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩