2777
2789

نمیدونم چرا با هم سن و سالام انقدر فرق دارم

شور و ذوق اونها رو ندارم 

از تولد گرفتن و کافه رفتن خوشم نمیاد 

حوصله رل و رل بازی ندارم 

این باعث شده گاهی خیلی تنها باشم 

نمیدونم چیکار کنم 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من و تو باید تو دوره های قبل بدنیا میومدیم 

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

طبیعی نیست عزیزم تا یه حدی سعی کن اجتماعی تر باشی

خیلی درونگرام 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

دقیقا من و تو باید تو دوره های قبل بدنیا میومدیم

مثل دهه پنجاهی ها و دهه شصتی ها میمونم 

باید ادمای مثل خودتو پیدا کنی من ترمای اول دانشگاه شانس اوردم با ادمای خوبی برخوردم تقریبا میشه گفت ...

اما من بعد از دو ترم فهمیدم با آدمای درستی اکیپ نشدم 🙂

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
باید ادمای مثل خودتو پیدا کنی من ترمای اول دانشگاه شانس اوردم با ادمای خوبی برخوردم تقریبا میشه گفت ...

قبلا ها مذهبی بودم ولی الان نه زیاد

منم همینطور منم همینطور...

رل چه چرتیه بابا وقت ادم الف میشه

خودمو نجس بکنم با این و اون دوست بشم که چی به امید دریافت ی گللللل از ی پسر ؟ 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱