2777
2789
عنوان

دیپلم پولی شرایطش چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست
یعنی یه سال هم باید برا اون صبر کنم😐

به نظرم این یه سال کنکوری ام بخون البته فکر کنم باید دو سال صبر کنی چون نهایی ها شرطه و باید خرداد شرکت کنی ۶۰ درصد معدل ورودی دانشگاهه و ۴۰ درصد کنکوره .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

به نظرم این یه سال کنکوری ام بخون البته فکر کنم باید دو سال صبر کنی چون نهایی ها شرطه و باید خرداد ش ...

عزیز من شرایطش رو داشتم همون دوازدهم دیپلمو میگرفتم میرفت پی کارش الان میفهمم مدرک داشتن چقد مهمه حالا مهم نیس دیپلم باشه یا دکترا باید یه مدرکی داشت دیگه یکی ازت پرسید مدرکت چیه باید یه جوابی بدی تا نگن که بله یارو بی سواده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مدیر مدرسمون اون آموزشگاه از راه دوره چیه معرفی کرد رفتم ثبت نام کردم ولی دیگه پیگیرش نشدم الان ...

آموزش پرورش باید بری حضوری خودشون آموزشگاه های تایید معتبر هس بهت معرفی میکنن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ارع بخدا هر جا میری میگن مدرکت چیه آدم میمونه چی بهشون بگه بازم ممنون از راهنماییت🤍

خواهش میکنم اما اگه هدفت درس نیست و فقط به خاطر حرف مردم ها بیخیالش شو برو دنبال اهداف خاصت که الان داری راجبشون فکر می‌کنی ؛ هیچکی به مرد موفق نمیگه مدرک تحصیلیت چیه!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دیپلم پولی دروغ هست ولی یه سری آموزشگاه ها هستن که میری دوره آموزشی کلاس هارو شرکت میکنی بعد ازت امتحان میگیرن زیادم طول 

نمیکشه مثلا سه چهار ماه زمان میبره و اگه امکانشو داری میتونی مدرسه بزرگسالان هم بری

خواهش میکنم اما اگه هدفت درس نیست و فقط به خاطر حرف مردم ها بیخیالش شو برو دنبال اهداف خاصت که الان ...

پول داشته باشی کی به مدرک اهمیت میده آخه اینم میخام بگیرم بکوبم تو سر فک و فامیلا که میگن پسر فلانی دیپلم ردیه😂

دیپلم پولی دروغ هست ولی یه سری آموزشگاه ها هستن که میری دوره آموزشی کلاس هارو شرکت میکنی بعد ازت امت ...

منم تو یکی از این آموزشگاه ها که میگی ثبت نام کرده بودم جای معتبری هم هس مدیرم بهم معرفی کرده بود خاک تو سرم اونم نصفه ول کردم نرفتم دنبالش ولی سال بعد ایشالا اونم میگیرم 

منم تو یکی از این آموزشگاه ها که میگی ثبت نام کرده بودم جای معتبری هم هس مدیرم بهم معرفی کرده بود خا ...

بله این آموزشگاه ها زیر نظر و تاییدیه آموزش و پرورش هستن نگران نباشین هر وقت شرایط آماده شد برین ثبت نام کنین و توی امتحانات شرکت کنین خودشون هم کمکتون میکنن زیاد سخت نمیگیرن تا سال بعد دیپلمتون رو میدن

بله این آموزشگاه ها زیر نظر و تاییدیه آموزش و پرورش هستن نگران نباشین هر وقت شرایط آماده شد برین ثبت ...

اگه اینجوری باشه که خوبه فقط یه سوال برا امتحانا خودشون نمونه سوال میدن یا چی