گول تبلیغ هاشون نخور این مدرک پولی ها جعل میکنن استعلام هاشون هم الکیه
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
جعلی هستن و مشخص میشه . اگر دوست داری صرفا یه کاغذ بی ارزش دستت باشه برو بساز برای خودت مشابه دیپلم بقیه . اما اگر بری مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام کنی یا چه میدونم از راه دور و.. میتونی مدرک درست بگیری سخت هم نیست انچنان
جعلی هستن و مشخص میشه . اگر دوست داری صرفا یه کاغذ بی ارزش دستت باشه برو بساز برای خودت مشابه دیپلم ...
ارع منظور منم همون مدارس علم برتره من پارسال رفتم ثبت نام کردم ولی رفتم خدمت ولی پروندمو نگه داشت گفت هر وقت تموم کردی بیا اونموقع هم 5 میلیون میخاست الان قیمتا چجوریه شما خبر دارین
اصلا استعلام نداره دکوری هس و شکایت هم نمیتونی کنی چون جزجرم قرار میگیری ک رفتی جعل درخواست دادی ،برو آموزش پرورش اموزشگاه معرفی میکنن میری اونجا ثبت نام حضور هر روز هم نیس
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
اصلا استعلام نداره دکوری هس و شکایت هم نمیتونی کنی چون جزجرم قرار میگیری ک رفتی جعل درخواست دادی ،بر ...
منم مدیر مدرسمون اون آموزشگاه از راه دوره چیه معرفی کرد رفتم ثبت نام کردم ولی دیگه پیگیرش نشدم الان دو سال ازش میگذره فقط معافیت تحصیلیم رو ازش گرفتم اونجا بنظرتون معتبره جناب؟