2777
2789

بشه و شرم بشید؟ خودخوری نگرفتید؟ نگفتید باید برگردید جواب طرفو. بدید؟ ابروتون رفته و اینا. 

نه نشده

کسی حریف زبونم نمیشه : )))

اگه طرف برام خیلی عزیز باشه ببینم داره عصبانی میشه سکوت میکنم تا آروم بشه و صحبتمون رنگ و بوی توهین و بی احترامی به خودش نگیره

ولی در مورد اشخاص دیگه نه.. اصلا نشده.. تا جایی که ادامه بده ادامه میدم.

+هرچی بوده دیگه تموم شده. بهش فکر نکن و سعی کن با دیدن یه فیلم کمدی یا قدم زدن تو بازار و خیابون آروم بشی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بشه چی؟ نتونی چی؟ احساس ناکافی نمیکنی؟ خودخوری نمیگیری ک برگردی؟

نه اصلا.. نمیگم اعصابم به هم نمیریزه .. چرا میریزه ولی سعی میکنم فکرمو منحرف کنم

جریانی تموم شد یعنی تموم شد! زمان رو که نمیتونی به عقب برگردونی، میتونی؟ نه!

شما تو این مورد مثل مادر من دچار وسواس میشی.. دقیقا به ایشون هم همیشه میگفتم.. یه چیزی رو به وقتش گفتی، گفتی. نگفتی حتما مغزت اون لحظه تشخیص داده چیزی نگه و دیگه فراموش کن. فکر کردن بهش اعصابت رو خراب میکنه درحالیکه اون شخص الان راحت نشسته زندگیشو میکنه

برای همه مون اتفاق افتاده . تو اون لحظه نمیدونستیم چی بگیم و بعدا فهمیدیم باید چی میگفتیم . ولی دیگه بحث و مشاجره تموم شده و نمیتونیم برگردیم جواب اون شخص رو بدیم . البته این یه طرز فکر غلطه که بگیم دیگه نمیشه بریم جوابشو بدیم . میشه خوب هم میشه . ولی باید تو شرایطی بریم جوابشو بدسم که دورش خلوت باشه وگرنه دیگران میگن فلانی اومد و نه سلامی و نه علیکی شروع کرد بحث کردن و دعوا . ما رو مقصر میبینن چون از اولش نبودن و از کل ماجرا خبر ندارن .‌ حالا دقیقا بگو چی شده و چی بهت گفته ؟ 

به هر دلیلی نگفتی.. نگفتی.. الان چیکار میتونی بکنی؟! جز اینکه داری به خودت و روانت آسیب میزنی؟!

فکر اینکه اون تصویری ک از من بجا موند اینه ک ادعا بود و بی مصرف و بیعرضه و نتونست بگه چیزی فقط حرف بود. اذیتم میکنه میخام تغییرش بدم ثابت کنم. و کلا آدم. اینطوری نبودم واس اینکه بگم من بیعرضه نیستم دعوا کردم بعدش نتونستم احساس بیعرضه گی میکنم

برای همه مون اتفاق افتاده . تو اون لحظه نمیدونستیم چی بگیم و بعدا فهمیدیم باید چی میگفتیم . ولی دیگه ...

جروبحث شد هی میخاستن بگن تو بیعرضه ای منم جوابشونو دادم آخرش گفت خوش اومدی و من نتونستم از خودم. دفاع کنم و حس بیعرضگی میکنم 

فکر اینکه اون تصویری ک از من بجا موند اینه ک ادعا بود و بی مصرف و بیعرضه و نتونست بگه چیزی فقط حرف ب ...

بمونه عزیزم.. مگه میدون جنگه؟! مگه به قیمت جون آدم تموم میشه یه دعوای لفظی که انقدر برای خودت این جواب ندادن رو بزرگ کردی. مگه عرضه رو دعوای لفظی تعیین میکنه؟

این شخص برات مهم نیست پس چرا باید افکارش مهم باشه حتی مهمتر از خودش؟!

شما هم با دعوا نگرفتن شخصیت و خانمی خودتو نشون دادی..

آره میدونی 4 ساله ذهنم درگیره

4 سال؟

عزیزم برو پیش تراپیست.. من فکر کردم همین دیروز اتفاق افتاده!! زندگی رو انقدر سخت نگیر.. حتما برو پیش تراپیست تا کمکت کنه این قضیه کمرنگ شه تو ذهنت.. رسما خودتو داری زجر میدی.

4 سال؟عزیزم برو پیش تراپیست.. من فکر کردم همین دیروز اتفاق افتاده!! زندگی رو انقدر سخت نگیر.. حتما ب ...

رفتم خوب نشدم. همش بخاطر این مردم لعنتیه سر خودشون بیاد از بس گیر دادن بهم این فامیلا دخالت کردن