2777
2789

فول بادی هم نیست نوشته کاربردی من حس میکنم زیاده یا خوبه قیمت‌هاش؟

دستگاه کندلا 

پشت لب: ۱۳۵

چانه: ۱۷۵

خط ریش: ۱۵۵

پیشانی: ۱۴۲

صورت بدون پیشانی: ۳۳۰

کل صورت: ۴۱۵

جلو گردن (پشت گردن): ۱۵۵

زیربغل: ۲۷۰

بیکینی: ۳۵۵

بیکینی کامل: ۴۸۵

روی باسن: ۳۷۰

کشاله و خط ران: ۲۳۵

سینه دست (انگشت دست): ۴۵

ساعد دست: ۴۴۵

بازو: ۵۱۵

دست کامل: ۷۱۵

سینه پا (انگشت پا): ۴۵

ساق پا: ۵۸۵

ران پا: ۶۴۵

پا کامل: ۱۰۷۰

دور ناف (خط ناف): ۱۴۵

دور سینه: ۱۴۵

کل سینه: ۴۸۵

شکم (از ناف به پایین): ۲۹۵

کل شکم (از زیر سینه): ۴۹۵

گودی کمر: ۲۸۰

کمر کامل: ۶۰۵

پکیج کاربردی (دست‌ها+پاها+بیکینی کامل+زیربغل+روی دست و پا): ۲۲۹۵

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

گرونه

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روی دست و پا چیه کندلا دستگاه خوبی هست میارزه

میخوام ببینم قیمت‌های بقیه جاها چطوره

حس میکنم این یکم زیاده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
گرونه

شما خودتون با کندلا میرید؟

قیمت‌هاش چجوریه معمولا؟

من ده جلسه رفتم لیزر برا صورتم هنوزم جواب صدرصدی نگرفتنه😐

من مجبورم برم به خاطر اختلال هورمونی خیلی بد شده 

میخوام ببینم قیمت‌های بقیه جاها چطورهحس میکنم این یکم زیاده

من صورت وزیر چونه جلسه ای ۱۰۰میدم البته  سری اخرگفت ۱۵۰که من همون ۱۰۰دادنش

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

اصلا خیلی بچاپ بچاپ داره راه میندازه به نظرم

معمولا قیمت‌های کندلا چجوریه؟

شهر ما هم کندلا همینقدره من مشکل هورمونی دارم نیمدونم برم یانن

منم مشکل هورمونی دارم ولی میرم دیگه خسته شدم از این وضعیت 

البته قبلش باید بپرسم نرم بدتر بشه

من صورت وزیر چونه جلسه ای ۱۰۰میدم البته سری اخرگفت ۱۵۰که من همون ۱۰۰دادنش

دستگاهش کندلا هست؟ چون انگار هر دستگاه قیمتش فرق میکنه