2777
2789

من به پارتنرم گفتم بخاطره همین اذیتات عاشقت نشدم اونم گفت خداروشکر عزیزم که عاشق نشدی منم گفتم عه ممنونم اونم گفت اره خداروشکر حدااقل بخاطره عاشقی زجر نمیکشی این حرفش یعنی چی اخه؟

بعدم گفتم میخوام ازدواج کنم ولی بعدش گفتم چجوری میتونم تو رو از ذهنم حذفت کنم گفت تو که عاشق من نیستی راحت فراموشم میکنی

اخه این حرف زجر یعنی چی؟که گفته حدااقل از عاشقی زجر نمیکشی

بعدش من اعصابم خورد شد بهش گفتم
میخوام بدونم اگه تو فکرت اینه که یه روزی منو بخوای ول کنی بهم رک بگو تا بیشتر از این خودمو درگیر رابطه نکنم من میخوام باتو یه شروع خوب داشته باشم چون تصمیمم گرفتم تغییر کنم اونم گفت بخدا قسم من تازنده ام کنارتم
اینوازمن بپذیر من دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارتنرت فقط برای سوء استفاده ی جنسی میخوادت و یه دختر ساده و احمق پیدا کرده هیچ وقت گردن نمیگیردت

تو برو پاچه خواری طرفتو بکن

حدااقل مثل تو انقد آویزون نیستم🤢

تو برو پاچه خواری طرفتو بکنحدااقل مثل تو انقد آویزون نیستم🤢

اویزون هفت جد و ابادته طرف من شوهرمه 

مثل تو بی قید و بند و هول دوست پسر نیستم که التماس کنم ک بیاد بگیرتم جالبه طرف ب تخم.شم نیستی 

و حق هم داره . درو تخته با هم جورن همچین پسر لا.شی یا ی دختری مثل خودش ک تو باشی سک.س داره 

و هیچ پسر آدم حسابی سمتت نمیاد 

و هیشکی واسه ازدواج نمیخوادت 

آخرش یه خاله ی پیر و فرتوت میشی😂😂😂😂