2777
2789
عنوان

دهم به یازدهم

126 بازدید | 18 پست

سلام...یه چندتا سوال و نگرانی داشتم..

من دهم رو تموم کردم و دارم میرم یازدهم از خرداد تا الان تست کار نکردم هی امروز و فردا کردم و نشد تا امروز که ۹ مرداده معدلمم ۱۹ به بالا بود و در طول سال چون آشنا نبودم فقط تشریحی کار می‌کردم 

بعد امروز که اومدم شروع کنم همش میترسم نرسم دهم رو جمع کنم اصلا نمیدونم چجوری باید بخونم و همش مطالب یادم میره یا سرم تو گوشیه توروخدا کمکم کنین دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سن و هم رشته‌ایم

منم تو همین وضعیتم🥲🥲

معلم ریاضی مون انقدر بد بود بیشتر مطالب ریاضیو نفهمیدم و الان دوباره دارم می خونم تشریحی🥲 انقدر با بچه ‌ها اعتراض کردیم که امسال عوضشش می کنن 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

ولی هنوز تست نزدم🥲🥲🥲

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بخون بابا تمام هم نشد فدا سرت سال دیگه تمامش میکنی ولی حواست باشه یازدهمو دیگه از اول سال تستی بخون

اخه مشکل اینه نمیدونم چجوری قراره سال بعد دهم رو ببندم و اصلا تصور ذهنیم اینه چون امسال جدی نگرفتم گنکور رو باختم

عزیزم اگه کتاب تستی و تشریحی خواستی من دارم با قیمت مناسب میفروشم برای خودموفروش کتاب کنکورhttps ...

من الان کانالتون رو توی تلگرام دیدم 

چه قیمتایی

میشه راجب ارسال و پرداخت هزینه هم توضیح بدید

میفهمم واقعا از سایت آلا استفاده کنخیلی نگرانم...

امسال خداروشکر یه معلم با سابقه رو میارن

اخه مشکل اینه نمیدونم چجوری قراره سال بعد دهم رو ببندم و اصلا تصور ذهنیم اینه چون امسال جدی نگرفتم گ ...

خیلیا فقط خود دوازدهم درس خوندن و رتبه برتر هم شدن ...کنکور سخت نیست الکی واس خودت ازش غول نساز سال بعد تابستون مشاور بگیر دقیق برات برنامه میریزه میخونی

خیلیا فقط خود دوازدهم درس خوندن و رتبه برتر هم شدن ...کنکور سخت نیست الکی واس خودت ازش غول نساز سال ...

من حقیقتا خیلی هزینه کردم فقط برای دهم میترسم شرمنده شم..از یه طرفم فیزیوتراپی رو واقعا دلم میخواد