2777
2789
عنوان

واییی شوهرم گفت سوغاتی خریدم😍😍

911 بازدید | 60 پست

رفته ماموریت تهران

بعدسری های پیش هروقت میرفت تهران ماموریت چیزی نمیخریدالبته اصلاوقت هم نمیشدوبرام هروی توشرکت میدادن رومیاوردالبته چیزای خوبیم میاورداماخب چیزایی بودکه بهش میدادن مثلافلش وفرش دست باف وتابلو وفلان

فقط یه سری زنجان اینارفت چاقو وقابلمه آورد که من گفتم بهش اوناسوغاتی محسوب نمیشه واسه خونمون خریدی برامن چیزی نخریدی

حالااین سری زنگ زدم بهش میگفت بازاربودم 3,4تکه برات وسایل خریدم بیای ببینی بعد خوشت میادیانه

وایی به نظرتون شوهرم چی برام خریده

تابه حال جزطلاکه اونم خواهرشوهرم انتخاب میکردشوهرم پولش رومیداد

یاجوراب

یاام خوراکی های محبوبم ایناچیزی نخریده

حالابه نظرتون چی خریده برام😍😍😍

ذوق دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من که بهش گفتم خواستی سوپریز ام کنی فقط طلا 

تا ارنج دستم تو طلاست

نه اینکه بخوام پز بد ما مدل شوهرم اینه

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

منم از ذوقت ذوق کردم😍😍😁

گرفتن سوغاتی خیلی می چسبه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اینجوری گفتی منم ذوق کردم لباس کفش

جدی 😍😍

من خیلی دوست دارم یه چیزی که میخره خیلی خوبه

بامزه سوپرایزمیکنه ولی تابحال لباس مباس نخریده نمیدونم چی میتونه باشه

جالبه گفت برات وسایل خریدم گفتم ممنونم زحمت نمیکشیدی قربونت اینا

بعدگفت اگه نمیخریدم که کونم روپاره میکردی🤣😂

منم از ذوقت ذوق کردم😍😍😁گرفتن سوغاتی خیلی می چسبه

اره مخصوصاازکسی که دوسش داری

بعدتونمیدونی من اعصبانی بودم ازدستش رفته تهران اصلابهم زنگ نمیزنه انگارفراموشم کرده بودبعد من زنگ زدم جواب ندادبعددوباره زنگ زدمیخواستم اصلاجواب ندم بعدجواب دادم بااین حرفش ذوق کردم