2777
2789

یه پستی تو ایکس (همون توییتر سابق) که یه دختری ظاهرا اگه اشتباه نکنم پارتنرش برای یه سبد گل بزرگ خریده چون این پست خیلی دیده شده خیلی نظرات راجبش بود چندتا از این نظرات برام جالب بود

1️⃣ گفته بود متقابله وقتی دختر هم برای پارتنرش هدیه گرون بگیره متقابلا اونم گرون میگیره به نظرم منطقی بود شما فرد پارتنرت هم که نباشه برات هدیه گرون بگیره تو مناسبت‌ها شما هم حس میکنی متقابلا باید تو همون حد هدیه بگیری

2️⃣ گفته بود وقتی شما سبک زندگیت گرون باشه هدیه‌های گرون میگیری اینم به نظرم منطقیه شما وقتی برای کسی که میدونی سبک زندگیش گرونه بخوای هدیه بگیری به احتمال زیاد یه چیز کیفیت پایین نمیگیری البته یه سری چیزها بحثش ارزش معنوی هست و اون بحثش جداست 

به نظرم اینجا اون جمله که میگه هرچقدر برای خودت ارزش قائل بشی برات ارزش قائل میشن کار میکنه ✅️

3️⃣ یه سریا هم گفته بودن بحث ظاهر و چهره و نوع ارتباط و... نیست طرف مقابل پولداره این چیزا براش قیمتی نیست یا بعضیا میگفتن شاید حتی خبری از علاقه آنچنانی نباشه چون پولداره براش کاری نداره میگیره

نظر شما چیه❓️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا هم ممکنه هدیه یه جور باج باشه مثلا بخوان وادارت کنن با چیزهایی که ناراضی‌ای کنار بیای

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بستگی به دستو دلباز،بودن و شخصیت طرف مقابل داره 

واینکه عاشق،دختره باشه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

من الان چند ماهی هست با دوست پسرم نامزد کردم دیگه و اون از وقتی که دوست بودیم تا به الان چند سال هر سری که منو میدید واسم یه چیزی می‌خرید بدون هیچ مبالغه ای هیچوقت هیچوقت دست خالی نبود به این چیزا ربط نداره از نظر من به شدت دوست داشتن اون فرد و دست و دلبازی و مهم تر از همه که اون می‌گفت من عاشق اینم واست یه چیزی بخرم خوشحالیتو ببینم می‌تونه ربط داشته باشه

نظر نی نی سایتیا صددرصد رابطه دارن گل براش میخره🤣

گل که آنچنانی نیست مگر در ابعاد خیلی بزرگ که اونقدرا گرون بشه

ولی گل گرفتن تو رابطه برای بعضیا عادیه

نه واقعا همیشه بحث رابطه جنسی وسط نیست خیلی دلایل دیگه میتونه داشته باشه که مثلا خوب و مثبت باشن مثل ابراز علاقه یا منفی و بد باشن مثل موردی که بالاتر گفتم مثلا بخوان با هدیه وادارت کنن سکوت کنی راجب چیزی اعتراض نکنی و...

گاهی هم اره میتونه رابطه جنسی باشه

حالا دوست پسر یه بنده خدایی بهش زنگ زده بود ک آره لوازم آرایش واینا اونم گفته بود وای مرسی نمبخواست گفته بود نه دوستم آنلاین شاپ زده خواستی ازش بخر ب دوستات هم معرفی کن😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ب نظرم مربوط میشه ب چجوری بار اومدن پسره 

بعضیام ک خسیسن جون ب جونشون کنی هدیه ای در کار نیس 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

فقط شانسه والا .خود من پارتنر داشتم که همینجوری عادی میومد تو خیابون یه لحظه منو ببینه و بره برام طلا میخرید میاورد یهو الکی الکی ۲۰ میلیون میزد ب کارتم دیگ اخرش ترسیدم چیزی ازم بخواد کات کردم ☹️🤣

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بستگی به دستو دلباز،بودن و شخصیت طرف مقابل داره واینکه عاشق،دختره باشه

تو نظرات همون پست یکی هم دیدم که گفته بود کسی رو میشناسه که خیانت میکنه ولی اینجوری گل هم میگیره میدونی میتونه دلیلش ابراز علاقه باشه ولی همیشه و صد در صد نیست

خود دست و دلباز بودن هم میتونه بستگی به توان مالی فرد داشته باشه شبیه اون مثال که میگه من ۱۰ هزار داشتم همه‌اش رو بهت دادم ولی اون یه میلیون داشت صد هزار تومن بهت داد (عددهای دقیق اون داستان رو یادم نمیاد😅)

تو نظرات همون پست یکی هم دیدم که گفته بود کسی رو میشناسه که خیانت میکنه ولی اینجوری گل هم میگیره مید ...

عزیزممم توی قسمت دستو دلباز،بودن و توان مالی باهات موافقم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

حالا کسی کع من باهاش تو رابطه بودم انقد خسیس بود 

که رک میگف هیچ توقعی ازم نداشته باش