2777
2789
عنوان

اهوازچطورجایه برازندگی

453 بازدید | 38 پست

میخواهم ازیکی ازشهرستانهای خوزستان بیام اونجابرای زندگی قیمتهاش چطوره امکاناتش ارزش داره جابجابشم یانه من فقط براکارهای پزشکی اومدم وزیاداطلاع دقیقی ندارم ازش خانمهاحوصلوتون سرمیره کجامیریدبراتفریح؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگر خودت خوزستانی هستی، پس به گرمای هوا عادت داری

جای تفریحی همون پاساژ و مجتمع تجاریه واسه ما. توی اهواز برای تفریح باید پول خرج کرد.

از نظر امنیت هم شهرستانهای اطراف بهترن تا اهواز. ولی خب بیشتر به محل زندگیت بستگی داره. کرایه ها هم توی مناطق متوسط برای به خونه معمولی طرفای ۶۰۰ تا ۸۰۰ رهن متغیره. 

من اهوازم.هوا اصلا خوب نیست و بیشتر وقتا هم آلوده هست.از نظر قیمتهاهم گرون.و برای انتخاب محله هم دقت ...

کدوم محله خوبه؟بین کیانشهروپادادموندم کدومش بهتره؟بودجه ام براخریدزیادنیست قصددارم 4واحده بخرم ولی نوساز

خب اگر خودت خوزستانی هستی، پس به گرمای هوا عادت داریجای تفریحی همون پاساژ و مجتمع تجاریه واسه ما. تو ...

بله گرماکه عادیه منم عادت دارم همون پاساژکارون واینهارواومدم بدنبودن نمیخوام کرایه کنم میخوام خونه ام بفروشم اونجابخرم بین پادادوکیانشهرکدومشون بهترن؟