2777
2789
عنوان

آهای شمایی که اینطور خواستید

67 بازدید | 9 پست

این بی برنامه ها رو اوردین روی کار، تورم و گرونی، قطعی اب و برق تو این گرما، بدبختی، ذلت، جنگ، ناامنی، سقوط بورس، رواج بی عفتی، افزایش طلاق....

سرجاتون بشینید و اعتراض نکنید. این همون چیزیه که خودتون خواستید و به اقلیت هم تحمیل کردید. ما که از حقمون نمیگذریم بابت این انتخاب اشتباه. امیدوارم راه جبران وجود داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان چند تا نفس عمیق بکشین و با خودتون تکرار کنین

: ارزش صحبت نداره قرار نیست بفهمن

ارزش صحبت نداره فرار نیست بفهمن

ارزش صحبت نداره قرار نیست بفهمن

و از تاپیک گذر کنید😇

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
مگه جنگ تقصیر ایران بود؟

اینکه ترامپ گفته بیست سال بود می‌خواستیم به ایران حمله کنیم و امسال بالاخره این کارو کردیم ،دلیلش چیه بنظرت عزیزم؟غیر از اینه که پالس ضعف فرستادیم و سگ ها اومد پاچمون رو گرفت ؟

اینکه ترامپ گفته بیست سال بود می‌خواستیم به ایران حمله کنیم و امسال بالاخره این کارو کردیم ،دلیلش چی ...

شما خودتون توی همه انتخاباتها شرکت کردید؟

با وجود اینکه  رهبری همیشه می گفتند شرکت کنید میزان شرکت مردم پایین اومده بو 

بی حجابی اجباری کار دولت بود؟

ما همه پالس ضعف فرستادیم

شما خودتون توی همه انتخاباتها شرکت کردید؟با وجود اینکه رهبری همیشه می گفتند شرکت کنید میزان شرکت مر ...

من غیر از یک دوره مجلس بقیه رو شرکت کردم ،دولت نقش خیلی زیادی داره نمی‌تونیم بگیم تقصیری نداره،صحبتهای پزشکیان و عراقچی پالس ضعف بود و ترامپ رو هارتر کرد