2777
2789
من تعریف کِلِوِر رو شنیدم.یخچال با فریزرش قیمت نقدی میشه از 3.800 تا 4.200

شما کلور دارید من امردز خریدم ۱۶تومن. راضی هستی ازش؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخچال فروزان اصلا نخرین واقعا وحشتناکه !من دو سال پیش خریدم واقعا پشیمونم.از روزی که نصبش کردن باهاش مشکل داشتم شش ماه اول سه بار برگشت کارگاه .هر بار کلی پول باربر دادم تا ببرنش پایین و بعد هم وقتی برگشت باز هم خراب بود ! دو بار بردش رو عوض کردن با گارانتیش. ولی اصلا به درد نخورد !بالاخره بردنش و یه جدید آوردن.ولی با جدیدش هم مشکل دارم!با اینکه نوفراسته ولی برفک می زنه. همش ارور می ده !همش آب ازش جاریه و خلاصه خیلی مزخرفه. صداش هم خیلی بلنده و مرتب خاموش و روشن میشه .اصلا تو هال که نمی شه خوابید.چون صداش آزاردهنده است.کلا نظرم رو نسبت به برندهای ایرانی عوض کرد.