2777
2789
عنوان

بیاین براتون فا ل بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 102 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیت کردم.برا منم بگیر

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

میشه لطفاً برای منم بگیری اسمم مهشاد هست متاهلم و یدونه بچه دارم و باردارم.خیلی یه مسئله رو مخمه تو این اوضاع بارداریم دارم دیوونه میشم همش فکروذهنم همین مسئله که تاپیک زدم هست میشه برام ف ا ل بگیری ببینم آخرش چی میشه همسرم دوستم داره یا نه

چه فالی میگیری؟کتاب واسه خودت میخوای؟ببین من کی ازدواج میکنم؟

حافظ

نه برای یکی که نیازمند میخام بهش کمک کنم

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

عزیزم توروخدا لطفا برای من بگیر 

میخام بدونم اینده ی رابطه ی احساسیم چی میشه و اینکه ایا امشال مهر هم مثل سالهای قبل توی مدرسه مشغول میشم؟

گلم پرس و جو کنم برای کتاب بهت اطلاع میدم توروخدا ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

به امید رسیدن به دو تا 

عزیزم برای منم بگیر به نیت قبولی حتما اگه کسی کتاب داشت بهت میگم

بسیار آدم خوش قلب و مهربانی می باشید. در جایی با محبت و در جای دیگر چون کوه مقاوم و استوار. 

این نیت تا مدت کمی سرو سامان یابد و اجرای آن حتمی است و جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد

با همت و جراتی که تو داری روزگار بر وفق مرادت خواهد شد. تو که به خود اطمینان داری استوار باش و از امتحان مهراس که از هر امتحانی با سربلندی خارج خواهی شد.

عزیزم قربونت اگه خبری شد بهم بگو برای یه نیازمند میخوام هم تو کار خیر میکنی هم من♥️🥲

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

اره

فک نکنم اوضاتون درست شه ولی خب  همچی قابل پیش بینی نیست

بسیار آدم خوش قلب و مهربانی می باشید. در جایی با محبت و در جای دیگر چون کوه مقاوم و استوار. این نیت ...

مرسی عزیزم♥️✨

حتما میپرسم بهت میگم چون چند تا از دوستام انسانی هستن اگه نخواستن میگم بهت