2777
2789
عنوان

لجبازی دختر 7سالم

382 بازدید | 37 پست

سلام خانوما. توروخدا بیایین راه حل بدین... 

دخترم 7سالشه اینقدر لجبازه دیوونم کرده.. خواسته هاشو با گریه و قهر میخاد. روزی صدبار قهر میکنه. به خودم میگم چرا اینجور تربیت شد من تمام تلاشمو کردم.. 

بچه های عمش رو آخر هفته میبینه خیلی خیلی بیتربیت هستن... خیلی علاقه داره با اونا بازی کنه.. خیلی اخلاق هاشون رو برمیداره...راه حل رفتار با کودک لجباز چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=390141072]ب ی بهونه دخترتو دور کن از اونا بعدم کلا همسایگی با خانواده شوهر عذابه[/QUOTE

همسایگی جهنمه... نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم. دقیقا تمام حرف هایی ک تو پرخاشگری پسر عمش به کار میگیره اینم انجام میده

عزیزم اگه چن بار جواب لجبازیا و گریه هاشو ندی میفهمه که کارش اشتباهه،میدونم سخته ولی باید بی توجه با ...

وایی اینقدر میگه تکرار میکنه قهر میکنه داد میزنه این دادش از همه بدترم میکنه

[QUOTE=390141072]ب ی بهونه دخترتو دور کن از اونا بعدم کلا همسایگی با خانواده شوهر عذابه[/QUOTEهمسایگ ...

آینده اون بچه نابود میشه با اینجوری بزرگ شدن کنار این بچه ها اگه شرایطش و داری و میدونی شوهرت ام موافقت میکنه خونت رو عوض کن از اون محله

عزیزم خودت یادش دادی خواسته هاشو با قهر و دعوا عملی کنه.. دختر من قهر که میکنه اصلا تحویلش نمیگیرم به شوهرمم میگم حق نداره وقتی مخالفت میکنم رو حرفم حرف بزنه.. ی مدتی رو خیلی لجباز بود یک روز کامل غذا نخورد خیلی نگرانش شدم ولی شبش دیدم قایمکی داره غذا میخوره خیالم راحت شد فرداش باز خودش آشتی کرد بعد اون دیگه نه که میارم اصرار نمیکنه یا لجبازی نمیکنه 

کسی لایکم نکنه