ویدیوهایی ترند شده بود که عکس خودشونو و. کسی که شبیهشم ماشالله همه هم شبیه هانده😂😂
بیچاره خودش پشماش ریخته اینقدر همه شبیهشن😂
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
نه والا من شبیه هانده نیستم اینجا میگن شبیه گلشیفته ای🙃
جدی گفتی یا شوخی
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820
همچین خوشگل نیست والا خودم صدبرابرش بدون ارایش خوشگل ترم بورم هستم
بنظرم خوشگله🥲
اتفاقا شبییه گلشیفته هم زیاد داریم شبییه سحر قریشی هم ک خیلی زیاده
مادر شوهرم از وقتی که اومد خواستگاریم سال 89همون زمان که تازه داشت سریال پخش میشد تو همون جلسه اول بهم گفت شبیه سحر قریشی هستم رفته به شوهرم هم گفته خیلی شبیه اون هست شوهرم هم گفته نه شبیه سمر تو عشق ممنوعه هست که ... خلاصه کلا منو شبیه بازیگرا میبینن
منم ولی خودم حس میکنم از هر ده نفر قیافشون مث منه🥲😂😂
منو که هر کسی میبینه میگه شبیه خواهرمی شبیه خواهرزادمی شبیه دخترداییمی شبیه فلانی 😂😂😂اعصابم خورد میشه
من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820