2777
2789
عنوان

کم بودن آب دور جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 31 پست
خیلی نگرانم خیلیم استرسیم دوس دارم هرروز برم ببینم چ اتفاقی داره اون تو میفته😢

نترس گلم 

آخه فرقی نداره ، تو دو روز تغییر نمی کنه که 

استرس کارت رو خراب تر می کنه 

پیاده رویت رو کم کن 

استرس نداشته باش 

بیشتر استراحت کن 

دلستر و آب و میوه جات مصرف کن 

چیزی نمیشه ، درست میشه😚🥰

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه من اینچیزا رو بلد نبودم بعد سرچ کردم که شماره هم میگناما من چون نمیدونستم نپرسیدم دکتر هم د ...

فدای سرت 

اصلا فکرشو رو نکن 

نترس

همه تلاشت رو بکن و لاقید رو بسپر به خدا 

این ایام برای حضرت رقیه ست ، از ایشون بخواه و خیالت راحت باشه

توکل به خداانشاالله چیزی نشهتازه تخت و یه لباس گرفتممیخواستم برم بیشتر ببینم اما الان دپرس شدمامید ب ...

عجله نکن 

وقت هست حالا 

فعلا استراحت کن 

سعی کن تو گرما زیاد نمونی 

درست که شد برو دنیا رو بخر

سلام کلی کجایی هستی منم چند سال جلوتر دخترم مایع دور جنین شیش بود رفتم بیمارستان گفت بخوای نخوای ایست قلبی می‌کنه ولی رفنم ی دکتر دیکع بهم سرم داد هر روز سرم بزرگ. میزدم روند شم خیلی کند باید برع داخل رگ  اب هم زیاد می‌خوردم ماه نه بارداری دیگع هفته ای دوتا میزدم و در آخر به دختر ناز قشنگ سالم با زن ۴ کیلو داشتم 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

سلام کلی کجایی هستی منم چند سال جلوتر دخترم مایع دور جنین شیش بود رفتم بیمارستان گفت بخوای نخوای ایس ...

خدا حفظش کنه

یزد عزیزم

به دکتر گفتم سرم درمانی کنه گفت برا ماه های بالاتره والان فایده نداره

فدای سرت اصلا فکرشو رو نکن نترسهمه تلاشت رو بکن و لاقید رو بسپر به خدا این ایام برای حضرت رقیه ست ، ...

دیروز برا دوتا سفره کمک کوچیکی کردم

نذر هم برداشتم

انشاالله خدا کمک کنه

آب  زیاد بخور  فکر کنم از ۲۷ هفته میشع سرم درمانی  دارم میگم خیلی استرس نداشته باش ولی زیاد آب بخور چند هفته رو تی کنی انشالله بعد سرم درمانی میگیری 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

سلام منم بارداری اولم مشکل شمارو داشتم 

من هرروز دوتا سرم میزدم و همش آب میخوردم

استراحت کن اصلا فعالیت نداشته باش منم وسیله نخریده بودم مامانم میرفت عکس میگرفت میخرید

واسه من هی کم و زیاد میشد طوری که تا روز قبل زایمانمم سرم زدم

ان شاالله فسقلی بدون مشکل دنیا میاد