2777
2789

این خبرهایی که از غزه میاد

من دنبال نمیکنم اتفاقی به چشمم میخورن. اون بچه ها که یتیم و گرسنه موندن گریه میکن. اون مردمی که تو صف غذا کشته میشن. 

هرکس میخواد بگه تو کشور خودمونم هست تو تاپیک من نیاد حوصله ندارم با همچین ادمهای سنگدل و کم شعور که فرق بمب و جنگ و یتیمی رو با فقر خالی متوجه نیستن بحث کنم‌

فقط اگه کسی درکم میکنه بیاد درددل کنیم من دیگه دارم میمیرم از بس ریختم تو خودم.

نی نی یار بذار درددل کنیم 

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه با تک تک تصاویر ساعتها گریه کردفقط به رسم انســـانیـــت

کاش قدرت داشتم نجاتشون میدادم.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
این روزها لقمه به سختی از گلوی آدم پایبن میره اللهم عجل لولیک الفرج

منم 😭😭

این روزها لقمه به سختی از گلوی آدم پایبن میره اللهم عجل لولیک الفرج

میبینی اصلا براشون مهم نیست؟

چطوری میتونن اون وضع مردمو ببینن و دلشون به درد نیاد؟

از خدا میخوام روزای سختشون زودتر تموم بشه

منم همش دارم دعا میکنم. کاش قدرت داشتم یه کاری کنم. 

کاش انقدر نسبت به هم نوعانمون بی تفاوت نبودیم .الان وضع اینطور نبود

درسته عزیزم. ممنونم از همدردیت همین که تونستم حسمو بگم یه کم بهترم کرد اما ای کاش میتونستم نجاتشون بدم. متاسفانه مردم  یه عده سنگدل و بی رحمن. یه عده هم اسیر جنگ روانی و اخبار دروغین.