2777
2789
عنوان

شوهرم گند زد ب حالم

588 بازدید | 45 پست

من دو ماهه ک عقدم‌.. دیشب داشتیم چت میکردیم اون دو روز دیگه عمل داره.. داشتم بهش توصیه های لازمو میکردم ک مثلا این غذاهارو بخور و فلان.. بعد پیام خودمو ریپلای کردم گفتم کی میشه تو اینارو بهم بگی(مثلا منظورم بارداری بود) 

بعد اون گف ینی وقتی خواستی بری عمل فیلر باسن؟

منم لجم گرف ب خودم گفتم بذار تا تهش برم براش نوشتم ینی دوس داری فیلر بزنم؟ گف باید نمونه کار ببینم اگ دوستات رفتن عکسشو بفرس

حالم ب هم خورد گفتم خوبه منم بگم عکس اونجای دوستاتو بفرس؟

ک گف بی ادب و بحثو عوض کرد و گف شوخی کردم کلا

چیکار کنم بنظرتون؟ رفتارم بد بود؟ چیکار کنم دگ ازین چرت و پرتا نگه

اینم میدونم اصلا منظورش این نبود ک من فیلر کنم فقط ازین شوخیای مسخره میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم عادتش نشه

جلوش وایسا خیلی جدی ،وقتی میبینی نه پشت تلفن ،لگو من خوشم نمیاد و ادامه نده وگرنه اون روی منو میبینی ،هر بار بعد این حرف بی محلی با سیاست تمام ،خودش پیش میاد وگرنه اینجا پر از این خانوم است که هر چیز زشتی دارن می‌شنون و روان براشون نمونده

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

اخه تو مجازی نمیشد ناراحتیمو نشون بدمالان امرو تلفنی حرف زدیم بگم بهش یا بیخیال شم؟

نه اصلا به رو خودت نیار یکم باهاش سنگین باش خودش می‌فهمه اگه بگی ولش کن دفعه دیگه هم همین شوخی رو می‌کنه و تهش میشه خیانت با خودش میگه واسه زنم که مهم نیست اما اگه پرسید بگو از شوخیی که کردی ناراحت شدم و دوست ندارم دوباره تکرار کنی

ینی ممکنه درست شه و دگ نگه؟

نمی‌دونم .بستگی به تربیتی هم داره اما شما جدی باش ،حرفهاش قشنگ نیست و شروع هزار مدل دری وری ممکنه باشه حتی ممکنه به رابطه و حرفه‌ای حسن اون هم کشیده بشه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒