2777
2789

😕

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا رو ول کن .منشیا چشونه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خیلی کمتره

والا اینجور ک جواب مارو میدن انگار شصت میلیون بیشتره

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بهترینش قانون کاره

خیلیا از اونم کمتر میگیرن

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اونا رو ول کن .منشیا چشونه

از دیروز هی میرم داروخانه  ، دارو نمیده هی گیرمیدن ، این جورنسحه باشه و فلان.. دارورو عوص نمکرد

بهترینش قانون کارهخیلیا از اونم کمتر میگیرن

جنوبی..

اینجا

۸ تومنهمکارم سابقه داره سی تومنبستگی به داروخونه و دست و دل بازی دکتر داره و ساعت کاری

سی تومننن؟؟ داروخانه فک نکنم اینقدرا بدن ، اینا سی ساله ،بیست و خوردی سالشون

سی تومننن؟؟ داروخانه فک نکنم اینقدرا بدن ، اینا سی ساله ،بیست و خوردی سالشون

۱۰ سال سابقه داره یارو سفارش داروهم این میده با ۱۲ ساعت کار من اون هشت تومنم با هفت ساعت کار🫠

عرض کردم دیگه خط دوم😅

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
۱۰ سال سابقه داره یارو سفارش داروهم این میده با ۱۲ ساعت کار من اون هشت تومنم با هفت ساعت کار🫠عرض کر ...

ن بابا اینا همین دخترا هستن ماهی سی اگ ب اینا بده دیگ چی تهش مبمونه ،

ن بابا اینا همین دخترا هستن ماهی سی اگ ب اینا بده دیگ چی تهش مبمونه ،

عزیزم روزی پنجاه دخلشه چرا نده

ضمنن پسره👩‍🦯

داروخونه قبلیم پنج تومن میداد برای ۱۲ ساعت کار

بستگی به خیلی چیزا داره

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری