2777
2789
عنوان

خانمای خانه دار سوال دارم

85 بازدید | 14 پست

سلام 

الان همسرم مرغ گرفته 

برا فردا ناهار میخام جوجه درست کنم

از الان مواد بزنم بزار تا یخچال خراب میشه؟

یا اینکه الان فریزش کنم شب بزارم تو یخچال صبح مواد بزنم؟

(اینم بگم ک صب میریم بیزون و تا ظهر تو ماشین میمونه تا برا ناهار

ممنون میشم راهنماییم کنید

تو این گرما این همه ساعت جوجه طعم دار باخودتون نبرید بهتره. 

مگر تو جای خنک و یخ نگهش دارین

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

موادشو بزن نمک و زعفرون بذار یخ بزنه که فردا تو راه خراب نشه خواستی پیاز بزنی فردا بزن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان مزه دارش کن

شب بزار تو فریزر که فردا تا ظهر یخش باز شه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

ببین عزیزم بنظرم شما شب مواد رو بزن بزار تا صب بمونه 

بعد برای اینکه خراب نشه تو ماشین بزارم توی یه جایی مثلا نایلون ودورش یخ بزار

دلم برای روزایی که با خوشحالی از خواب بلند میشدم و میرفتم بازی کنم تنگ شده 🥲💔

به نظرم الان آماده کن تو مواد بخوابون فقط آبلیمو نزن بهش چون خیلی نرم میشه همون روز که میخوای استفاده کنی می‌زنی بهش یخوردع بعدش بزار فریزر موقع رفتن از فریزر دربیار تو راه یخش هم باز میشه 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
موادشو بزن نمک و زعفرون بذار یخ بزنه که فردا تو راه خراب نشه خواستی پیاز بزنی فردا بزن

ی خانمی گفت ابلیمو هم نزنم 

ینی فقط فلفل و زرد چوبه و سس مایونز بزنم 

فردا نمک و ابلیمو پیاز؟

ی خانمی گفت ابلیمو هم نزنم ینی فقط فلفل و زرد چوبه و سس مایونز بزنم فردا نمک و ابلیمو پیاز؟

نمک هم بزنی چیزی نمیشه من کلا آبلیمو نمیزنم به جوجه فقط زعفرون و نمک و پیاز میزنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پیاز رو فردا بزنم؟

نه فکر نکنم پیاز مشکلی داشته باشه .من روغن زیتون اندازه یه قاشق.سس مایونز.نمک.فلفل.پیاز.فلفل دلمه.فلفل قرمز و سیاه.ابلیمو .زعفران.میزنم به موادش 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚