2777
2789
عنوان

پارتنر خردادی داشتید

281 بازدید | 22 پست

تو این مدت ک با هم بودیم فهمیدم خیلی حساس البته من اجازه نمی‌دادم زیاده روی کنه ولی خب ی بار پسر خالم بهم زنگ زد پیشش تا چند روز هیچ ارتباطی نگرفت فقط من پیشقدم شدم..... ی بارم چت میکردم کنارش خیلی بد نگام میکرد اون روز همش تو قیافه‌بود منم دیگه خیلی مراعات میکردم ک سو تفاهم نشه شک پیش نیادیه ماه پیش بخاطر یه شک الکی دعوا کردیم برای اولین بار منم نمیخاستم باهاش باشم ....زود رنجم هس ولی چون میدونه من مغرورم دیگه کنار میاد حرف میزنه ک حلش کنیم اگه مشکل باشه .. باهاش کات بودم ده روز بلاک بود انقد ب خواهرم اصرار کرده ک‌ آشتی مون بده سوتفاهم شده دوباره قرار گذاشتیم تجربه تون از مرد خردادی چیه .....بهترین اخلاقشم ولخرجیه نشون میده براش مهمم

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون شکاک هستن! ربطی به خرداد و آبان و آذر نداره، از ادم شکاک دوری کن، دو تا پا داری ، دو تا دیگه قرض کن فرارررررر کن!

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
همسرم خردادیه و روی این چیزا حساسمنم رعایت میکنم نمیزارم الکی سوء تفاهم پیش بیاد

اخه من میترسم خیلی شکاک بشه ک نشه تحملش کرد حالا مراعات کردم اونم کوتاه میاد ولی میگم نکنه بدتر بشه بعدا عذابم بده

من خودم خردادیم (البته دخترم) منم عین همین پارتنرت ولخرجم شکاکم زود رنجم 

کلا اینا ویژگی های این ماهه 😅

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

ربطی به ماه نداره

ایشون شماکه 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

من خودم خردادیم (البته دخترم) منم عین همین پارتنرت ولخرجم شکاکم زود رنجم کلا اینا ویژگی های این ماهه ...

من با شکاکی مشکل دارم البته ن اینکه برخورد خیلی بد کنه ولی اگه شک کنه دپرس میشه مودش خیلی بد میشع اصلا عصبی برخورد نکرده 

اخه من میترسم خیلی شکاک بشه ک نشه تحملش کرد حالا مراعات کردم اونم کوتاه میاد ولی میگم نکنه بدتر بشه ...

پارتنر شمارو نمیدونم

ولی همسر من خب خیلی حساس بود

من سعی کردم اعتمادشو جلب کنم

و نزارم سر این چیزا حساس بشه

حتی بعضی وقتا یکی پیامم میداد راحت گوشی یا اکانتمو میدادم بهش میگفتم تو جوابشو بده

اعتمادش ک جلب شد دیگ حساسیتش کمتر شد

منم سعی میکنم خودمو توی موقعیت هایی ک سوء تفاهم براش پیش میاد قرار ندم

چند وقت پیش ب خاطر ی چیز راجب یکی از پسرای فامیل حساس شده بود

قشنگ دیدم چقدر از صمیمیتم باهاش ناراحت شده

اولش ک دیدم گفت ازش عذرخاهی کردم بابت این ک جوزی رفتار کردم ک ناراحت شه بعدشم ارتباطمو با اون پسر فامیل کلا کم کردم

من با شکاکی مشکل دارم البته ن اینکه برخورد خیلی بد کنه ولی اگه شک کنه دپرس میشه مودش خیلی بد میشع اص ...

دقیقا خودمم همینجوریم اگه شک کنم دپرس با طرف برخورد میکنم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊