mooooonam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 2357 عنوان بذارین از دستتون بدن 81 بازدید | 5 پست بذارین از دستتون بدن، جدی میگم، بذارین فرصت بودن با یه آدم مهربون و باارزشی مثل شما رو از دست بدن، همش قرار نیست ثابت کنید که ارزشش رو دارید، بالاخره آدمها یه روزی متوجه میشن..💔 کاربر قدیمی 96 اینا 1404/05/09 | 12:32 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_اردک_زشتشم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 4685 موافقمدیشب ک کات کردم ب رلم گفتم منک میرم ولی تو خواب یکی مثمنو دوباره ببینی گل پسر همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
zihciffvkjfdgkl عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 4430 دقیقابزاریدبریدتابفهمن دیگه هیچ کس مثل شمادوستشون نخواهدداشت یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂
شیلا۲۸ عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 6126 من یبار خودمو از رو لجبازی از یکی گرفتمچون حس میکردم قدرمو نمیدونه و داره اذیتم میکنهبعدش اونکه نابود شد خیلی تلاش کرد اما من رو حرفم موندمولی الان فکر میکنم شاید تنها کسی که قدرمو میدونست فقط خودش بوده... شایدم فکرم اشتباهه نمیدونم...
zihciffvkjfdgkl عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 4430 من یبار خودمو از رو لجبازی از یکی گرفتمچون حس میکردم قدرمو نمیدونه و داره اذیتم میکنهبعدش اونکه نابو ... مطمئن باش چون ازش دورشدی قدرتودونسته نزدیکش که میشدی سرت منت میذاشت واذیتت میکرد یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂
شیلا۲۸ عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 6126 مطمئن باش چون ازش دورشدی قدرتودونسته نزدیکش که میشدی سرت منت میذاشت واذیتت میکرد اره خودمم اینجوری فکر میکنمو فکر میکنم چون من ازدواج کردم این حسو داشت که از دست داده از دستش گرفتنفکر کن هی پیغام میداد بگید طلاق بگیره من برام هیچی مهم نیست فقط بگید برگردهدیگه داییم دهنش بستاما تا وقتی که عروسی نکرده بودم و فقط عقد بودم هم امید داشت