2777
2789
عنوان

شوهرم میگه حرف نشنیده ایی

221 بازدید | 28 پست

عقدم ، شوهرم موقع بحث با لحن تند حرف میزنه ، 

و من اصلا این اخلاقشو دوست ندارم، بهش میگم بد حرف میزنی ، میگه تو حرف نشنیده ایی، گوشِت باید به این چیزا عادت کنه، زندگی بالا پایین زیاد داره 

ولی من اصلا به این حرف اعتقاد ندارم ، میگم باید خوب حرف زده بشه ، زندگی بالا پایین هم داشته باشه طرز حرف زدن می‌تونه خوب باشه 

من تک فرزندم و تاحالا با خانواده یا کلا کسی دعوا نداشتم ، تند هم باهام حرف زده نشده، عادت ندارم 

چیکار باید کرد حرف من درسته یا شوهرم 🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فحش بده.اعتراض کرد بگو فحش نشنیده ای🥴

بگو یه وقت جلوی غریبه بد حرف میزنی آبرومون میره. یا دو روز دیگه بچه دار میشیم بچه هامون عصبی و بددهن بار میان. ملت مارو لعن و نفرین میکنن

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...

موقعی که حالش خوبه و آرومه باهاش صحبت کن بگو اذیت میشی بگو کلا قرار بزاریم تو بحث و دعوا صدامون بلند نکنیم

ولی خب بازم ممکنه تو عصبانیت آدم یکم لحنش تند شه و باید هر دو کوتاه بیاید

ناغافل یه اردنگی محکم بزن شوتش کن بعد بگو لگد نخورده‌ای میخوام آبدیده بشی فردا تو خیابون دعوات شد خوب دفاع کنی. عادت کن دفعه بعد از جلو میزنم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.