بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعااا من سه سال پیش تعلیق دائم دادن الان جدیدا اومدم خیلی چرت شده همه بچه ان قدیم میگفتیم اینجا جای بچه ها نیست الان جای ما نیست😭🥲
«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشمهای آسمون وقتِ آرامش💙...» من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀
یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای رنگین ات بفرست
«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشمهای آسمون وقتِ آرامش💙...» من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀
دقیقا دیگه جای ما نیست انگار🙃اینقدر دلم تنگ میشه برا قدیما اصلا یه حال و هوای دیگه داشت
🥲🥲
یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای رنگین ات بفرست
من دوسال پیش برای کنکور خیلی تلاش کردم پزشکی زاهدان قبول شدم ولی متاسفانه چون من با همسرم از بچگی نشون شده بودیم بزرگترهای فامیل گفتن باید امسال که سنم قانونی حتما عقد کنیم بعد حالا مراسم انجام شد ولی خانواده همسرم اجازه ندادن البته همسرم میشه پسر خالم که زاهدان دوره و خطرناکه و .. غیره دوسال محروم شدم از کنکور داخل این دوسال هم با خانواده خالم قهر کردم هم فقط تلاش هامو چند برابر کردم الان خالم امشب مهمانی گذاشته بعد حالا همسرم گفت که خالم برام کادو هم تدارک دیدم الان خودم دو دلم برم یا نرم اگر رفتم چطور برخورد کنم بعد موقع این که قرار بود برم دانشگاه اجازه ندادن جنجال بزرگی به پا شد بعد خانوادم هم امشب دعوت هستن حالا باهاشون برم یا نرم دو دلم