2777
2789
عنوان

الماس ماز

83 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من ورودی دوازدهم تجربیم بعد حدود ده روز پیش برای اولین بار مشاور حضوری گرفتم درس رو شروع کردم بعد اون پیشنهاد کرد که الماس ماز ثبت نام کنم گفتم فیلماشو تو تلگرام ببینم بهتر نیست گفت نه آنلاین بهتره و اینا 

خلاصه من ثبت نام کردم ولی به تیر نرسیدم بعضی از کلاسا بعد الان شروع از مرداد اومدم ببینم 

اصلا نتم نمیاره مثلا نیم ساعت هی وسطش قطع میشه بعد مثلا از دیشب تا الان 10 گیگ نتم رفته😭😭😭

راه حلی دارین نمی‌دونم چیکار کنم 15 میلیون هم دادیم برا ماز (اینم بگم مشاورم خودش مشاور ماز هست) حس میکنم باید همون تلگرام رو می‌دیدم://

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری کردی خریدی. اولا که فقط کلاساش نیست آزمونهاشم استفاده می کنی. ثانیا دیدن ویدیوهاشون از تلگرام ایراد شرعی داره. خودشون پایین فیلمهاشون زیرنویس می کنند

شما باید مشکل اینترنتون را حل کنید

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
خوب کاری کردی خریدی. اولا که فقط کلاساش نیست آزمونهاشم استفاده می کنی. ثانیا دیدن ویدیوهاشون از تلگر ...

آره 

مرسی بنظرتون مشکل از مدل گوشیمه؟؟ یعنی مثلاً چون قدیمیه نتش ضعیفه جدید بگیرم اوکی میشه؟ 

۵ سال پیش گرفتم اینو

نفهمیدم :)

خب الان تابستونه ومدرسه نداری وفرصت بیشتری داری .بعدا فیلم ها که روی هم انباشته شد شاید فرصت پیدا نکنی همه اش رو ببینی .به هرحال مدیریت زمان دست خودته .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

آره مرسی بنظرتون مشکل از مدل گوشیمه؟؟ یعنی مثلاً چون قدیمیه نتش ضعیفه جدید بگیرم اوکی میشه؟ ۵ سال پی ...

نمیدونم. به نظرم با یه نفر که وارده مشورت کن.

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻