2777
2789
عنوان

تولدم مبارک 💜✨🎉

276 بازدید | 43 پست

خانوادم ک ی تبریک خشک و خالی هم نگفتن 

داییام همیشه هر سال سوپرازم میکردم امسال نیستن رفتن مسافرت دوتاشون یکیشونم رفته کربلا ولی زنگ زدن تبریک گفتن

زن بابام و داداشم کلا تاریخ تولدمو یادشون نیست

بابام یادشه حافظش خیلی قویه ولی تبریک نگفت

من پر توقع نیستم تولد هم نخواستم فقط ی تبریک خالی خواستم همین 💔

دارم تلاشمو میکنم حسابی درس میخونم ک امسال کنکور قبول شم و سال دیگه این روز منتظر شروع کلاسای دانشگاه باشم

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

ای جونمم تولدت پر تکرار قشنگممم 

بهترینا سهم قلبت:)♡

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردام تولد منه کسی یادش نیس ولش کن بابا تو بجنگ واسه خودت و حال خوب به خودت هدیه بدههههههههه بهترین ...

پیشاپش تولدت مبارک باشه گلم.

بهترینا نصیبت بشه🌹🌹

غــرور را از خدایـی آموختـم ، کــه هنوز شیطــان را نبخشیــده...!

تولدتون مبارک

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تولدت مبارک قشنگممم🫂❤️

بیخیال همه خودت برای خودت جشن بگیر آهنگ بزار کیک یا سفارش بده یا درست کن غذا سفارش بده برای خودت فیلم دانلود کن امروزو برای خودت بساز عزیزم تنها کسی که تو همه شرایط کنارته و تنهات نمیزاره خودتی پس مراقبش باش😍😘🎁🎉🎈🎂

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت